ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνθρωπος καταρρέει δίπλα στον Πρωθυπουργό κι εκείνος συνεχίζει τις χαιρετούρες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε και την πιο πρέπουσα αντίδραση όταν ένας πολίτης κατέρρευσε δίπλα του.
Άνθρωπος καταρρέει δίπλα στον Πρωθυπουργό κι εκείνος συνεχίζει τις χαιρετούρες

Ένα άσχημο στιγμιότυπο για τον Πρωθυπουργό έγινε viral στο Twitter τις τελευταίες ώρες στο οποίο φαίνεται ένας άνθρωπος να καταρρέει δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και ο ίδιος να συνεχίζει αμέριμνος τις χειραψίες με τους παρεβρισκόμενους.

Στο βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης κινείται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης με πολίτες να τον πλησιάζουν για να τον χαιρετήσουν. Δίπλα ακριβώς όμως από τον Πρωθυπουργό ένας ηλικιωμένος καταρρέει με τον κόσμο να κάνει γρήγορα χώρο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η αστυνομία μάλιστα ακούγεται να καλεί ασθενοφόρο.

Ποια ήταν λοιπόν η αντίδραση του Πρωθυπουργού σε αυτό το αναπάντεχο συμβάν;

Να συνεχίσει κανονικά την πορεία του χαιρετώντας και τους υπόλοιπους πολίτες με το χαμόγελο πάντα στα χείλη. Θα μπορούσε μάλιστα να πει κανείς ότι σχεδόν αποφεύγει και απομακρύνεται από τον πεσμένο πολίτη σα να θεωρεί ότι κάτι κακό κουβαλάει πάνω του…

Δείτε το στιγμιότυπο που «καίει» τον Πρωθυπουργό:

Όλα αυτά την ώρα η συνέντευξη «ξέπλυμα» του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Θεοδωράκη που προκάλεσε την οργή των πολιτών στο Twitter είναι ακόμη νωπή.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, στην χτεσινή στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε σε… σύγχυση στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωσή της. Τα λόγια του για την Τραγωδία στα Τέμπη βγήκαν ξύλινα και χωρίς κάποιο νόημα. Σαν κάποιος να του είπε να αναφέρει την Τραγωδία αλλά να μη του έχει δώσει έτοιμο το κέιμενο.

Το αποτέλεσμα ήταν τραγελαφικό:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άνθρωπος καταρρέει δίπλα στον Πρωθυπουργό κι εκείνος συνεχίζει τις χαιρετούρες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.