ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντίνοος Αλμπάνης: H ανάρτηση του που… σοκάρει (pic)

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει
Αντίνοος Αλμπάνης: H ανάρτηση του που… σοκάρει (pic)

Όταν πριν μερικές βδομάδες ο γνωστός και αγαπημένος σε όλους ηθοποιός, Αντίνοος Αλμπάνης, έκανε την εμφάνιση του με… ξυρισμένο κεφάλι, όλοι ξαφνιάστηκαν.

Οι περισσότεροι θεώρησαν πως είναι για τις ανάγκες κάποιου ρόλου ή απλά μια αλλαγή στο look του. Το βράδυ της Τετάρτης όμως, με ένα story που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μας έδειξε πως η αλήθεια διαφέρει πολύ από «τις ανάγκες κάποιου ρόλου» και πως τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ’ ότι δείχνουν.

Η φωτογραφία που πόσταρε ο Αντίνοος Αλμπάνης έγραφε το εξής:  «Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναι. Απώλεια γεύσης: Ω, ναι.  Αλλά είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας».

Με αυτή τη φράση ο 36χρονος ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί την περιπέτεια υγείας που περνά τον τελευταίο καιρό και όπως προκύπτει και από τον θεατρικό κύκλο.

Τους τελευταίους μήνες έχει υποβληθεί σε ένα κύκλο χημειοθεραπειών για να αντιμετωπίσει μια κακοήθεια που του εντοπίστηκε πρόσφατα και αυτός είναι ο μόνος και κύριος λόγος που ξύρισε το κεφάλι του, μιας και οι χημειοθεραπείες του προκάλεσαν την απώλεια των μαλλιών του.

Άνθρωποι του κύκλου του και όσοι συνεργάζονται μαζί του αυτή την περίοδο, δηλώνουν πως όλα βαίνουν καλώς με την υγεία του και σύντομα θα επιστρέψει η ζωή του στην κανονικότητα, που έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντίνοος Αλμπάνης: H ανάρτηση του που… σοκάρει (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.