ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιπρόεδρος ξενοδόχων Ζακύνθου για «Ναυάγιο»: Σκόπιμο το λάθος του γερμανικού πρακτορείου

Αντιδράσεις προκάλεσε γερμανική τουριστική εταιρεία, η οποία σε μια διαφημιστική της καμπάνια, τοποθετεί το Ναυάγιο της Ζακύνθου στην Τουρκία!
Αντιπρόεδρος ξενοδόχων Ζακύνθου για «Ναυάγιο»: Σκόπιμο το λάθος του γερμανικού πρακτορείου

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η γκάφα(;) γερμανικής τουριστικής εταιρείας, η οποία σε μια διαφημιστική της καμπάνια, «τοποθέτησε» το διάσημο Ναυάγιο της Ζακύνθου, στην Τουρκία!

Σύμφωνα με όσα τόνισε ο Αντιπρόεδρος Ξενοδόχων στη Ζάκυνθο, Γιώργος Τσουρουνάκης, δεν υπήρξε λάθος από την εν λόγω εταιρεία, αλλά σκοπιμότητα.

«Το Ναυάγιο έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια. Δεν ήταν τυχαίο γεγονός ούτε λάθος. Ήταν εσκεμμένο το λάθος του ταξιδιωτικού πρακτορείου. Τέτοια πρότζεκτ περνάνε από πολλά χέρια για να πούμε ότι έγινε ένα λάθος» τόνισε χαρακτηριστικά.

Εξέφρασε δε την προσδοκία να υπάρξει άμεση επανόρθωση από πλευράς της γερμανικής εταιρείας. Προφανώς το πρακτορείο αυτό, ήθελε να προσελκύσει τουρίστες στην Τουρκία μέσω ψευδούς διαφήμισης…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντιπρόεδρος ξενοδόχων Ζακύνθου για «Ναυάγιο»: Σκόπιμο το λάθος του γερμανικού πρακτορείου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.