ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντίστροφη μέτρηση για δηλώσεις, ΕΝΦΙΑ, τετραγωνικά

Τρέχουν οι φορολογικές υποχρεώσεις, με την προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων να λήγει στις 28/8, ενώ αντίστροφη είναι η μέτρηση και για τα αδήλωτα τετραγωνικά και για ΕΝΦΙΑ. Για το θέμα μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η φοροτεχνικός Χριστίνα Μαννέ που έδωσε πληροφορίες για  τις δυνατότητες για δόσεις πληρωμής, ενώ επισήμανε ότι...
Αντίστροφη μέτρηση για δηλώσεις, ΕΝΦΙΑ, τετραγωνικά

Τρέχουν οι φορολογικές υποχρεώσεις, με την προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων να λήγει στις 28/8, ενώ αντίστροφη είναι η μέτρηση και για τα αδήλωτα τετραγωνικά και για ΕΝΦΙΑ.

Για το θέμα μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η φοροτεχνικός Χριστίνα Μαννέ που έδωσε πληροφορίες για  τις δυνατότητες για δόσεις πληρωμής, ενώ επισήμανε ότι τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ αναμένονται τον Σεπτέμβρη.

Επτά ημέρες προθεσμία – μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 31/8 – υπάρχει για τα αδήλωτα τετραγωνικά, καθώς δόθηκε τέλος στα σενάρια παράτασης. Παρουσιάστηκαν όλες οι κρίσιμες οδηγίες της τελευταίας στιγμής για να γίνουν σωστά οι δηλώσεις.

Νέο πτωχευτικό δίκαιο

Ο δικηγόρος, εργατολόγος Κώστας Τσουκαλάς μίλησε στην εκπομπή για το πλαίσιο του νέου πτωχευτικού δικαιου που θα τεθεί σε ισχύ από τις αρχές του 2021 και θα αφορά επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα.

Πτώχευση θα μπορούν να δηλώνουν και τα φυσικά πρόσωπα. Ο κ. Τσουκαλάς ανέλυσε τι θα γίνεται με την ρευστοποίηση της περιουσίας τους και την μεταβίβαση της πρώτης κατοικίας σε φορέα, και από εκεί και πέρα την επιλογή να γίνουν ενοικιαστές του σπιτιού τους.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η πληρωμή των συντάξεων και παρουσιάστηκαν οι ημερομηνίες πληρωμής για κύριες και επικουρικές.

Πηγή: MEGA TV

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντίστροφη μέτρηση για δηλώσεις, ΕΝΦΙΑ, τετραγωνικά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.