ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντώνης Πανούτσος: Σχολικού επιπέδου χιούμορ ο Μόσιαλος

Ο Αντώνης Πανούτσος σχολίασε με καυστικό τρόπο την αποτυχημένη και προσβλητική σάτιρα του Ηλία Μόσιαλου.
Αντώνης Πανούτσος: Σχολικού επιπέδου χιούμορ ο Μόσιαλος

Καταιγισμός αντιδράσεων για την ελεεινή βλασφημία της Παναγίας από την ανάρτηση που έκανε ο Ηλίας Μόσιαλος καθώς και ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος, Αντώνης Πανούτσος κατακεραύνωσε τον καθηγητή Πολιτικής της Υγείας.

Ο Ηλίας Μόσιαλος αποδείχθηκε ανώριμος, ξεδιάντροπος και σάτιρος εκ του ασφαλούς, μη μπορώντας καν να υπερασπιστεί την ανεπαίσχυντη πράξη του, θεωρώντας μάλιστα πως η μέγιστη βλασφημία του προς την Παναγία θα μείνει αναπάντητη.

Μεταξύ των πολλών που κατέκριναν τον Μόσιαλο ήταν και ο Αντώνης Πανούτσος που με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έκανε πολύ εύστοχα λόγο για σχολικού επιπέδου χιούμορ εκ μέρους του καθηγητή.

Ακόμη, σημείωσε πως δεν είναι δυνατόν αυτή η ανάρτηση να μπορεί να προκαλέσει κάποιου είδους γέλιο σε όποιον την αντικρίζει ενώ παράλληλα τόνισε πως πρόκειται για αίσθηση του χιούμορ.. αρκετά προβλέψιμη.

Δείτε την ανάρτηση στην οποία προχώρησε ο Αντώνης Πανούτσος:

Με αυτόν τον τρόπο, ο Αντώνης Πανούτσος σχολίασε την ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου που έχει προκαλέσει την δικαιολογημένη οργή των πολιτών, καθώς εκτός από την Παναγία, ο καθηγητής κατάφερε να προσβάλει βάναυσα κάθε Ορθόδοξο Χριστιανό.

Την ίδια στιγμή, είναι απορίας άξιο πως μετά από αυτήν του την πράξη, τόσο ο ίδιος όσο και η Κυβέρνηση, θέλουν ο πολίτες της χώρας να λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τα λεγόμενα του γύρω από το θέμα της πανδημίας.

Πώς είναι δυνατόν να δεχθούν τα όσα λέει, (αυτοί που τηρούν κατά γράμμα μέχρι σήμερα τις αποφάσεις των ειδικών) όταν ο ίδιος αρνείται πεισματικά να σεβαστεί τα πιστεύω τους;

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντώνης Πανούτσος: Σχολικού επιπέδου χιούμορ ο Μόσιαλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.