Έχουν περάσει περίπου τρεις μήνες από την ημέρα που ο αγαπημένος τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από την ζωή, με την Άντζελα Γκερέγκου να είναι οργισμένη με τα δημοσιεύματα που την παρουσιάζουν να έχει προχωρήσει στη ζωή της.

«Άστραψε και βρόντηξε» η Άντζελα Γκερέκου με όσους την παρουσιάζουν ξανά ερωτευμένη.

Έχουν περάσει περίπου τρεις μήνες από την ημέρα που ο αγαπημένος τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από την ζωή, με την Άντζελα Γκερέκου να είναι οργισμένη με τα δημοσιεύματα που την παρουσιάζουν να έχει προχωρήσει στη ζωή της.

Σύμφωνα με αυτά, η δημοφιλής ηθοποιός είναι ερωτευμένη με γνωστό επιχειρηματία, περνούν χρόνο μαζί και πως φήμες τους θέλουν ένα βήμα πριν ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας, όχι όμως άμεσα λόγω του πένθους.

«Δεν είχα σκοπό να σχολιάσω τίποτα, αλλά επειδή βλέπω ότι το θέμα παίρνει διαστάσεις και ενοχλούνται άτομα από το κοντινό περιβάλλον μου, θα το κάνω. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι όποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητά του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα έπρεπε να ντρέπεται! Δεν σέβεστε ούτε εμένα, ούτε το παιδί μου άλλα κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν 3 μήνες! Τι να πω; ”Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι…”. Κρίμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα… Λυπάμαι!», έγραψε στην ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.