ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγωγή 10χρονης – νέες καταγγελίες για την 33χρονη: «Μας νάρκωσε και μας βίασε»

Νέες καταγγελίες κατά της 33χρονης που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη έκαναν δύο γυναίκες στις Αρχές. «Μας νάρκωσε και μας βίασε» κατέθεσαν οι δύο γυναίκες στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας της 33χρονης κατηγορούμενης για την απαγωγή της μαθήτριας άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου». Η ίδια στην απολογία...
Απαγωγή 10χρονης – νέες καταγγελίες για την 33χρονη: «Μας νάρκωσε και μας βίασε»

Νέες καταγγελίες κατά της 33χρονης που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη έκαναν δύο γυναίκες στις Αρχές.

«Μας νάρκωσε και μας βίασε» κατέθεσαν οι δύο γυναίκες στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας της 33χρονης κατηγορούμενης για την απαγωγή της μαθήτριας άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου».

Η ίδια στην απολογία της ισχυρίστηκε ότι εκδιδόταν και σύμφωνα με τον δικηγόρο της, οι γυναίκες αυτές ήταν ένα από τα ροζ ραντεβού της. «Είπε ξεκάθαρα σταράτα, χωρίς κανέναν εκβιασμό, ότι εξιδίδετο επί χρήμασι» είπε ο δικηγόρος.

Οι Αρχές έχουν πεισθεί οτι η 33χρονη δεν είπε όλη την αλήθεια. Αναζητούν το κύκλωμα που παραπέμπει σε παιδική πορνογραφία, καθώς υπάρχουν στοιχεία που τους οδηγούν σε αυτή την κατεύθυνση.

Η μαθήτρια όταν αφέθηκε ελεύθερη, είπε πολλά στη γυναίκα που τη βρήκε. Η μαρτυρία της δίνει στις Αρχές στοιχεία. «Όταν τη βρήκα μου έδειξε τα χέρια της, είχαν κόκκινα σημάδια στους καρπούς της. Μου είπε ότι την είχαν δέσει με χειροπέδες» ισχυρίστηκε η γυναίκα.

«Τη ρώτησα αν την πείραξε η γυναίκα και μου είπε “ναι” και μου είπε οτι πονούσε σε συγκεκριμένο σημείο. Η γυναίκα της έδωσε χάπι και πονούσε το στομάχι του κοριτισιού. Μετά μου είπε ότι της έδωσε 30 ευρώ για να μη μιλήσει πουθενά και να πάρει ταξί και να πάει σπίτι της».

Η οικογένεια της 10χρονης υποστηρίζει ότι η 33χρονη κινήθηκε βάσει σχεδίου και ότι είχε συνεργούς.

Η υπόθεση της απαγωγής του κοριτσιού παραμένει ανοιχτή. Η εμπλοκή και άλλων ατόμων θεωρείται το πιθανοτότερο σενάριο, μένει να βρεθούν και οι αποδείξεις.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απαγωγή 10χρονης – νέες καταγγελίες για την 33χρονη: «Μας νάρκωσε και μας βίασε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.