ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγωγή Μαρκέλλα: Σιγά που δεν θα έκανε παρέμβαση η Έλενα Ακρίτα

Σιγά μην άφηνε κάτω ότι κυκλοφορεί στην επικαιρότητα η Έλενα Ακρίτα και μας λέει  κιόλας πως δέκα χρονών τα καταλαβαίνει όλα! Εντάξει δεν είναι και παιδάκι αλλά είπαμε. Η Ακρίτα με ένα ποστάρισμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μίλησε για την υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας και δεν το έκανε με τον πιο...
Απαγωγή Μαρκέλλα: Σιγά που δεν θα έκανε παρέμβαση η Έλενα Ακρίτα

Σιγά μην άφηνε κάτω ότι κυκλοφορεί στην επικαιρότητα η Έλενα Ακρίτα και μας λέει  κιόλας πως δέκα χρονών τα καταλαβαίνει όλα! Εντάξει δεν είναι και παιδάκι αλλά είπαμε.

Η Ακρίτα με ένα ποστάρισμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μίλησε για την υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας και δεν το έκανε με τον πιο κομψό τρόπο.

Γιατί μπορεί η Μαρκέλλα να μην είναι κανένα μωρό, όπως λέει και ότι ένα δεκάχρονο παιδί καταλαβαίνει τα πάντα αυτό το κάνει ακόμα και το τραύμα είναι πιο βαθύ στην ψυχούλα του.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

Έλενα Ακρίτα

«Ας αφήσουμε επιτέλους τη μικρη ήσυχη. Δεν είναι κανένα μωρό δεκάχρονο παιδί είναι και καταλαβαίνει τα πάντα. Αρκετά υπέφερε φτάνει ως εδώ. Όσο για την απαγωγέα της – και κόντρα στη λαϊκή απαίτηση – προσωπικά ελπίζω κι ευχομαι να μην διαρρεύσει ούτε το όνομα ούτε η φωτογραφία της.

Να δώσει η άθλια γυναίκα λόγο στη Δικαιοσύνη, εννοείται. Αλλά μην την κρεμάσουμε στα μανταλάκια. Όχι για την ίδια, αλλά για τα δυο αθώα παιδάκια της που τώρα σηκώνουν τον δικό τους σταυρό».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απαγωγή Μαρκέλλα: Σιγά που δεν θα έκανε παρέμβαση η Έλενα Ακρίτα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.