ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγωγή Μαρκέλλας: Άλλαξε την κατάθεση η 33χρονη – Ήταν σε πανικό

Η 33χρονη δράστιδα τα… αλλάζει για την υπόθεση την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας. «Είμαι έτοιμη να επανορθώσω» είπε, μέσα από το κρατητήριο η γυναίκα, στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΙ. Ισχυρίζεται ότι δεν ανήκει σε κανένα κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας ή κάτι παρόμοιο, ενώ χαρακτηρίζει τα όσα έχουν ακουστεί γι αυτό το θέμα παράλογα, ανατρέποντας την...
Απαγωγή Μαρκέλλας: Άλλαξε την κατάθεση η 33χρονη – Ήταν σε πανικό

Η 33χρονη δράστιδα τα… αλλάζει για την υπόθεση την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας. «Είμαι έτοιμη να επανορθώσω» είπε, μέσα από το κρατητήριο η γυναίκα, στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΙ. Ισχυρίζεται ότι δεν ανήκει σε κανένα κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας ή κάτι παρόμοιο, ενώ χαρακτηρίζει τα όσα έχουν ακουστεί γι αυτό το θέμα παράλογα, ανατρέποντας την αρχική της κατάθεση.

Αποδίδει στον πανικό τις δηλώσεις, που είχε κάνει νωρίτερα για την απαγωγή της Μαρκέλλας. Έχει και η ίδια ένα 8χρονο παιδί, αλλά δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες αναφέροντας ότι είναι κάτι που αφορά τον πρώην σύζυγό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μακάζα – Νυμφαία: Τεράστια ουρά οχημάτων από Ελλάδα προς Βουλγαρία

Πριν από λίγες ημέρες η 33χρονης στην κατάθεσή της για την απαγωγή της Μαρκέλλας που κράτησε για 44 ώρες, είχε δηλώσει πώς παγίδευσε το μικρό κορίτσι αλλά και πώς το «εξουδετέρωσε» δίνοντας του ηρεμιστικά σε τέτοια ποσότητα που θα μπορούσαν να του προκαλέσουν ακόμα και τον θάνατο. Η απαγωγέας περιέγραψε πώς έβαψε το παιδί και βγήκαν μαζί φωτογραφίες τις οποίες έσβησε από το κίνητό της προτού συλληφθεί.

Όπως είπε «ολα είχαν πάει λουκούμι» μέχρι που η Μαρκέλλα είδε στην τηλεόραση ότι την αναζητούσαν. Η 33χρονη αρχικά υποστήριξε ότι χρησιμοποίησε ως δόλωμα την κόρη της παρά το γεγονός ότι αυτή δεν ζούσε μαζί της. Όπως είπε πλησίασε το κορίτσι όταν έφυγε από το σχολείο του και του είπε ψέματα ότι είχε συνεννοηθεί με τη μητέρα του για να το παραλάβει από το σχολείο ενώ αμέσως μετά του είπε ότι θα πήγαιναν στο σπίτι της, στην Καλαμαριά, όπου τα δύο κοριτσάκια θα έπαιζαν.

Περιγράφοντας το πώς έδωσε τα ηρεμιστικά και τα ναρκωτικά που ανιχνεύθηκαν στον οργανισμό της 10χρονης η 33χρονη είπε ότι όταν η Μαρκέλλα αγχώθηκε επειδή αντιλήφθηκε ότι την αναζητούν της έδωσε τρία χάπια xanax του 1 mg, ποσότητα που θα μπορούσε ακόμη και να σκοτώσει τη 10χρονη Μαρκέλλα.

Βίντεο-ντοκουμέντο με την 33χρονη

Ερωτήματα στην υπόθεση αρπαγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη γεννούν τα νέα στοιχεία που βγαίνουν στο φως. Η 33χρονη, που κατηγορείται για αρπαγή και ασέλγεια σε βάρος του παιδιού, παρίστανε την τουρίστρια και κυκλοφορούσε αμέριμνη, κάνοντας ψώνια στην παραλία της Κατερίνης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απαγωγή Μαρκέλλας: Άλλαξε την κατάθεση η 33χρονη – Ήταν σε πανικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.