Απαγόρευση Κυκλοφορίας: Από τις 19:00 τα Σαββατοκύριακα! «Κόφτης» στα χιλιόμετρα για σούπερ μάρκετ!


Λευτέρης Παυλίδης

Απαγόρευση Κυκλοφορίας: Από τις 19:00 τα Σαββατοκύριακα! «Κόφτης» στα χιλιόμετρα για σούπερ μάρκετ!


Απαγόρευση Κυκλοφορίας: Ριζικές αλλαγές στους κωδικούς 2 και 6 στο 13033, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και λίγο πριν τις επίσημες ανακοινώσεις από την κυβέρνηση. 

Απαγόρευση Κυκλοφορίας: Το lockdown γίνεται ολοένα και σκληρότερο και σε λίγη ώρα οι Κικίλιας και Χαρδαλιάς θα σφίξουν κι άλλο τη θηλιά γύρω από τους πολίτες της χώρας.

Όπως αναφέρει το Dikaiologitika News, ο κωδικός 2 αφορά ψώνια σε καταστήματα αλλά και τις επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες, που θα αφορούν έως 2 χιλιόμετρα απόσταση από τη διεύθυνση που θα δηλώνεται στο μήνυμα.

Παράλληλα, αναφορικά με τον κωδικό 6, θα αφορά μόνο άθληση με πόδια ή ποδήλατο και οποιαδήποτε μετακίνηση με αυτοκίνητο θα τιμωρείται με πρόστιμο.

Το Σαββατοκύριακο, η απαγόρευση κυκλοφορίας θα αφορά τις ώρες 19:00-05:00 σε Αττική και Θεσσαλονίκη, ενώ παραμένει το 21:00-05:00 τις καθημερινές.

Σύμφωνα με την εισήγηση των ειδικών, στο «βαθύ κόκκινο» μπαίνουν:

Θεσσαλονίκη,
Λάρισα,
Ηράκλειο,
Λευκάδα,
Αρκαδία,
Φθιώτιδα,
Κορινθία,
Αργολίδα,
Χίος,
Σάμος,
Θεσπρωτία,
Βοιωτία,
Αιτωλοακαρνανία.
H Αττική ήδη είναι σε αυτή την κατάσταση.

Στις παραπάνω περιοχές κλείνει το λιανεμπόριο και η εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες ενώ εφαρμόζεται τηλεργασία και μετακίνηση με τους κωδικούς για συγκεκριμένους λόγους.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras