ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Ελλάδα: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ!

Ολικό lockdown στη χώρα ανακοινώνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη (5/11) στις 12:00, παρουσία του Σωτήρη Τσιόδρα, σε μια ύστατη προσπάθεια να αναχαιτιστεί η διασπορά του κορονοϊού. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του iefimerida.gr, οι ειδικοί επιστήμονες έχουν καταλήξει στο απευκταίο ενδεχόμενο, βλέποντας καθημερινά να αυξάνονται δραματικά τα κρούσματα στο λεκανοπέδιο Αττικής αλλά...
Κορονοϊός – Ελλάδα: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ!

Ολικό lockdown στη χώρα ανακοινώνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη (5/11) στις 12:00, παρουσία του Σωτήρη Τσιόδρα, σε μια ύστατη προσπάθεια να αναχαιτιστεί η διασπορά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του iefimerida.gr, οι ειδικοί επιστήμονες έχουν καταλήξει στο απευκταίο ενδεχόμενο, βλέποντας καθημερινά να αυξάνονται δραματικά τα κρούσματα στο λεκανοπέδιο Αττικής αλλά και στην υπόλοιπη χώρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το lockdown θα έχει άμεση ισχύ και ενδέχεται να ισχύσει από τις 6 το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές το lockdown θα είναι στη λογική του μοντέλου της Θεσσαλονίκης.

Έτσι, η μετακίνηση θα γίνεται μόνο με sms στο 13033, ενώ θα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ ως τις 5 το πρωί.

Μάλιστα, σήμερα κατεγράφη νέο «μαύρο ρεκόρ» κρουσμάτων, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει 2.646 νέες μολύνσεις.

Την Τρίτη υπενθυμίζεται ότι ανακοινώθηκαν 2.166 νέα κρούσματα Covid-19, 13 θάνατοι και 169 ασθενείς διασωληνωμένοι.

Στη σύσκεψη που είχαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι λοιμωξιολόγοι εισηγήθηκαν να κάνει γενικό lockdown στην επικράτεια, ενώ άλλοι εισηγήθηκαν μόνο στην Αττική για έναν μήνα.

Η εισήγηση είναι αυτό να ισχύσει αμέσως, τα επόμενα 24ωρα.

Πηγή: iefimerida.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αλαφούζος: «Ατύχημα η εμπλοκή μου στον Παναθηναϊκό» (vid)

Αμερικανικές εκλογές: Όλες οι ειδήσεις

Ελληνοτουρκικά: Όλες οι ειδήσεις

Covid-19 & περιοριστικά μέτρα: Όλες οι ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Ελλάδα: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.