ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Χρονόμετρο στις μετακινήσεις, όριο στα SMS (vids)

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ήταν λογικό επόμενο. Η... ασυδοσία στη χρήση των SMS, αλλά και η σωματική άσκηση που μπορεί να διαρκεί 2 ή 3 ώρες, οδηγεί σε νέα μέτρα.
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Χρονόμετρο στις μετακινήσεις, όριο στα SMS (vids)

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ήταν λογικό επόμενο. Η… ασυδοσία στη χρήση των SMS, αλλά και η σωματική άσκηση που μπορεί να διαρκεί 2 ή 3 ώρες, οδηγεί σε νέα μέτρα.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να προλάβει την όποια χαλάρωση των πολιτών, ενόψει και της περιόδου του Πάσχα, με τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση του COVID-19 να βρίσκονται προ των πυλών.

Μάλιστα, η ανακοίνωσή της δεν πρόκειται να αργήσει, αφού είναι 24 ή 48 ωρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ: Κορονοϊός: Ένα ακόμα θύμα – Στους 51 οι νεκροί στην Ελλάδα

Τι θα γίνει; Θα μπει… χρονόμετρο στις μετακινήσεις. Ανάλογα με το αίτημα, θα υπάρχει και συγκεκριμένος χρόνος που θα αναφέρεται στο απαντητικό SMS από το 13033.

Την ίδια στιγμή, αναμένεται να μπει… πλαφόν στα SMS. Όχι απαραίτητα στον συγκεντρωτικό ημερήσιο αριθμό, αλλά στον αριθμό μίας συγκεκριμένης κίνησης για κάθε ημέρα.

Και αυτό γιατί έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να αποστέλονται SMS, από το ίδιο άτομο, για τον ίδιο λόγο (πχ. Σούπερ μάρκετ ή σωματική άσκηση) 2 και 3 φορές την ημέρα!

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, αυτά είναι τα μέτρα που εξετάζονται:

  • τρίωρος χρονικός περιορισμός μετακίνησης πολιτών,
  • περιορισμός του αριθμού μετακινήσεων του κάθε πολίτη,
  • χρονικό περιθώριο προσέλευσης σε υποκαταστήματα τραπεζών,
  • κατάργηση της γραπτής δήλωσης και δήλωση μετακίνησης μόνο με SMS

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απαγόρευση κυκλοφορίας: Χρονόμετρο στις μετακινήσεις, όριο στα SMS (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.