ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Δεύτερο κύμα μέτρων ενόψει Πάσχα με μπλόκα, drones και κιάλια νυχτερινής όρασης! (vid)

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Το Πάσχα έρχεται και η ελληνική αστυνομία θα βρίσκεται επί ποδός... πολέμου!
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Δεύτερο κύμα μέτρων ενόψει Πάσχα με μπλόκα, drones και κιάλια νυχτερινής όρασης! (vid)

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Το Πάσχα έρχεται και η ελληνική αστυνομία θα βρίσκεται επί ποδός… πολέμου!

Τα νέα μέτρα που θα ανακοινωθούν, ενόψει των εορτών, αναμένεται να έχουν απ’ όλα: μπλόκα, drones, αλλά και κιάλια νυχτερινής όρασης για τους τυχόν… μερακλήδες που θα θελήσουν να κινηθούν μακριά από ραντάρ.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», το νέο αυστηρότερο πλαίσιο αναμένεται να ανακοινωθεί σε δύο στάδια. Από την Τετάρτη γνωρίζουμε την αυστηροποίηση ελέγχων σε διόδια, αεροδρόμια, λιμάνια, σε εθνικές και περιφερειακές οδούς. Όσοι κινούνται σε εθνικές οδούς θα πρέπει να έχουν μαζί τους το Ε1 που θα πιστοποιεί ότι είναι μόνοι κάτοικοι επαρχίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: «Μπλόκα» στις μετακινήσεις από και προς τα νησιά

Από τη Μεγάλη Εβδομάδα αναμένεται και νέο κύμα μέτρων. Οι άσκοπες μετακινήσεις δεν θα επιτρέπονται, ενώ θα αυξηθεί η αστυνόμευση στα μεγάλα εθνικά οδικά δίκτυα.

Και επειδή μετακίνηση δεν είναι μόνο με διόδια, υπάρχει και η επιλογή με τα κιάλια νυχτερινής όρασης σε κρίσιμα σημεία διέλευσης προς τα δυο εθνικά οδικά δίκτυα, άλλα και στις παρακαμπτήριες οδούς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απαγόρευση κυκλοφορίας: Δεύτερο κύμα μέτρων ενόψει Πάσχα με μπλόκα, drones και κιάλια νυχτερινής όρασης! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.