ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Διατηρείται και φέρνει αντιδράσεις – «Λίγο υπομονή ακόμα…»

Η απαγόρευση κυκλοφορίας τις νυχτερινές ώρες θα εξακολουθήσει να ισχύει τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Ιουνίου, φέρνοντας αντιδράσεις.
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Διατηρείται και φέρνει αντιδράσεις – «Λίγο υπομονή ακόμα…»

Η απαγόρευση κυκλοφορίας τις νυχτερινές ώρες θα εξακολουθήσει να ισχύει τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Ιουνίου, φέρνοντας αντιδράσεις.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τα σενάρια για την κατάργηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 00:30 μέχρι τις 05:30 ήταν πολλά, ωστόσο όπως ξεκαθάρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, θα πάρει παράταση.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε «Επί της παρούσης δεν περιμένουμε κάτι καινούργιο για την απαγόρευση κυκλοφορίας, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Ιουνίου.  Θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα».

Ουσιαστικά επιβεβαίωσε το προ λίγων ημερών ρεπορτάζ του Sportime, στο οποίο σημειώσαμε πως το σενάριο να αρθεί η συγκεκριμένη απαγόρευση τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού απομακρύνεται και οι ημερομηνίες που «παίζουν» είναι συγκεκριμένες.

Η εξέλιξη αυτή έφερε αντιδράσεις τόσο από τους πολίτες που έκαναν υπομονή για περίπου οκτώ μήνες, αλλά και τους καταστηματάρχες οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να κλείνουν τα μαγαζιά του πολύ νωρίτερα.

Στο τραπέζι βέβαια έχει πέσει και το Σαββατοκύριακο (12-13/6) με την εν λόγω ημερομηνία να εξετάζεται.

Όλα λοιπόν θα κριθούν από την πορεία των κρουσμάτων, προκειμένου να προχωρήσουμε στα επόμενα στάδια επιστροφής στην κανονικότητα.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως η άρση της απαγόρευσης δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα συμπαρασύρει και τα μπαρ, αλλά και τη μουσική η οποία ακόμα δεν επιτρέπεται.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Πέμπτη 3 Ιουνίου, 1.239 νέα κρούσματα κορονοϊού, 39 θανάτους και 476 διασωληνωμένους ασθενείς.

Θυμίζουμε ότι μετά τις 00:30 μετακίνηση επιτρέπεται για τρεις λόγους και πιο συγκεκριμένα:

α) Μετακίνηση από και προς την εργασία για τις εργάσιμες ώρες ή κατά τη διάρκεια της εργασίας,

β) μετακίνηση για λόγους υγείας (μετάβαση σε φαρμακείο, επίσκεψη στον γιατρό ή μετάβαση σε νοσοκομείο ή κέντρο υγείας, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία) και

γ) ατομική κίνηση με κατοικίδιο ζώο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Γκουντάρα και Μικρούτσικο (vid)

Έτσι διαμορφώνεται η νέα Super League 2

Survivor – Λιανός για αποχώρηση Τριαντάφυλλου: «Εδώ βγήκε spoiler πριν γίνει το γύρισμα» (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απαγόρευση κυκλοφορίας: Διατηρείται και φέρνει αντιδράσεις – «Λίγο υπομονή ακόμα…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.