ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έστειλε SMS για άθληση και… διέρρηξε σπίτι!

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Νεαρός ληστής στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης συνελήφθη έχοντας στείλει πρώτα SMS για σωματική άσκηση!
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έστειλε SMS για άθληση και… διέρρηξε σπίτι!

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Δεν είχε ούτε ιερό ούτε όσιο, αλλά τιμωρήθηκε διπλά! Ο λόγος για έναν νεαρό ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς, όταν παραβίασε το παράθυρο ενός σπιτιού στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης. Σκοπός του ήταν φυσικά να κλέψει, αλλά την… πάτησε.

Σε μικρή απόσταση, τον εντόπισαν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και παρότι προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, τελικά συνελήφθη. Τα όργανα της τάξης του πέρασαν χειροπέδες, αλλά διαπίστωσαν με έκπληξη ότι είχε στείλει SMS για… σωματική άσκηση. Κι αυτό προφανώς για να μπορεί να κινείται εκτός σπιτιού σε περίπτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα 800 ευρώ: Όλες οι πληροφορίες και πότε θα καταβληθεί – Πότε θα δοθεί το επίδομα των 600 ευρώ

Έτσι όχι μόνο οδηγήθηκε στη φυλακή, αλλά επιπλέον του επιβλήθηκε και το πρόστιμο των 150 ευρώ!

Τελικά προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση και από εκεί στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έστειλε SMS για άθληση και… διέρρηξε σπίτι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.