ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Κατά μία ώρα διευρύνεται το ωράριο μετακίνησης

Μία ώρα παραπάνω θα έχουν στη διάθεσή τους οι πολίτες από σήμερα Δευτέρα (3/5) προκειμένου να μετακινούνται.
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Κατά μία ώρα διευρύνεται το ωράριο μετακίνησης

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Μία ώρα παραπάνω θα έχουν στη διάθεσή τους οι πολίτες από την Δευτέρα του Πάσχα (3/5) προκειμένου να πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Συγκεκριμένα η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινά στις 11 μ.μ., από 10 μ.μ. που ίσχυε μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, και θα λήγει στις 5 τα ξημερώματα.

Να διευκρινίσουμε ότι άπασες οι μετακινήσεις θα εξακολουθήσουν να γίνονται με αποστολή SMS στο 13033, όπως ξεκαθάρισε πριν από λίγες ημέρες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Παράλληλα, όσοι επιθυμούν να βρεθούν σε ένα κατάστημα εστίασης τα οποία θα λειτουργούν από σήμερα σε εξωτερικούς χώρους και έως τις 10:45 το βράδυ, θα κάνουν χρήση του κωδικού 6 στο 13033.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Υπενθυμίζονται οι κωδικοί για τις μετακινήσεις μας:

X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας

όπου Χ ο λόγος εξόδου με τον αριθμό 1, 2, 3, 4, 5, 6 που αντιστοιχεί στις παρακάτω αιτιολογίες:

Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία.

Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ), όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.

Μετάβαση σε δημόσια υπηρεσία ή τράπεζα, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή.

Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή συνοδεία ανηλίκων μαθητών από/προς το σχολείο.

Μετάβαση σε τελετή κηδείας υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά τρία άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου.

Θα λαμβάνετε ως απάντηση:

Μετακίνηση [κενό] X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απαγόρευση κυκλοφορίας: Κατά μία ώρα διευρύνεται το ωράριο μετακίνησης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.