ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Και δαρμένος και… χρεωμένος ένας νεαρός άνδρας!

Άνδρας βρέθηκε δαρμένος, αλλά και... χρεωμένος, αφού δεν είχε πάνω του δικαιολογητικό που να δικαιολογεί τη μετακίνησή του!
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Και δαρμένος και… χρεωμένος ένας νεαρός άνδρας!

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Όχι μόνο έφαγε ξύλο, αλλά από πάνω… έφαγε και το πρόστιμο των 150 ευρώ αφού δεν είχε τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να κυκλοφορεί εκτός σπιτιού.

Τι ακριβώς συνέβη;  Ένας νεαρός Έλληνας, ο οποίος ενεπλάκη σε έναν καυγά καταμεσής ενός κεντρικού δρόμου της Πάτρας με έναν άλλο νεαρό άνδρα, με τον οποίο τον χώριζαν προσωπικές διαφορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας και μία σύλληψη (vid)

Αφού εν λόγω κύριος έφαγε της… χρονιάς του από πάνω πλήρωσε και το 150άρι για αδικαιολόγητη μετακίνηση!

Αναλυτικότερα, τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/4), το θύμα βρέθηκε πεσμένο στο έδαφος, αιμόφυρτο και με τα ρούχα σκισμένα. Επί τόπου έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στους οποίους ο νεαρός εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί και μάλιστα κατονόμασε τον δράστη του ξυλοδαρμού του, ο οποίος είχε προλάβει να εξαφανιστεί και πλέον αναζητείται.

Τελικά, όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν τα στοιχεία του, εκείνος απάντησε ότι δεν είχε πάνω του την ταυτότητά του, ούτε και το απαραίτητο δικαιολογητικό (έγγραφο ή SMS) προκειμένου να μπορεί να βγει εκτός σπιτιού.

Έτσι, στον νεαρό άνδρα επιβλήθηκε το πρόστιμο των 150 ευρώ! Η μέρα αυτή θα του μείνει πραγματικά αξέχαστη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απαγόρευση κυκλοφορίας: Και δαρμένος και… χρεωμένος ένας νεαρός άνδρας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.