ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Κοντά στις 25 χιλιάδες παραβάσεις

Η απαγόρευση κυκλοφορίας βρίσκεται σε ισχύ και την Τρίτη (8/4) βεβαιώθηκαν 1.839 παραβάσεις. Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Απαγόρευση...
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Κοντά στις 25 χιλιάδες παραβάσεις

Η απαγόρευση κυκλοφορίας βρίσκεται σε ισχύ και την Τρίτη (8/4) βεβαιώθηκαν 1.839 παραβάσεις.

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Απαγόρευση κυκλοφορίας- Στο πλαίσιο αυτό χθες, Τρίτη 7 Απριλίου: για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν (1.839) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα , ως ακολούθως:
673 στην Αττική,
220 στη Θεσσαλονίκη,
157 στην Κεντρική Μακεδονία,
127 στη Δυτική Ελλάδα,
146 στα Ιόνια Νησιά,
98 στην Πελοπόννησο,
97 στη Θεσσαλία,
67 στην Κρήτη,
56 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
55 στο Νότιο Αιγαίο,
53 στη Στερεά Ελλάδα
49 στην Ήπειρο,
26 στο Βόρειο Αιγαίο και
15 στη Δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, έχουν βεβαιωθεί (24.757) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση και λοιπές συναφείς παραβάσεις, βεβαιώθηκαν (13) περιπτώσεις και συνελήφθησαν (11) άτομα.
Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια (383) παραβάσεις και έχουν συλληφθεί (369) άτομα.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απαγόρευση κυκλοφορίας: Κοντά στις 25 χιλιάδες παραβάσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.