ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ποιες μέρες μετά τις 9 και μετά τις 6. Τι ισχύει για τις διαδημοτικές μετακινήσεις!

Σε ανάλυση των νέων μέτρων έπειτα από το σκληρό lockdown που ανακοινώθηκε για την Αττική προχωρά αυτή την ώρα ο Νίκος Χαρδαλιά. Ποιές μέρες ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 και ποιές από τις 21:00. Τι ισχύει με τις διαδημοτικές μετακινήσεις.
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ποιες μέρες μετά τις 9 και μετά τις 6. Τι ισχύει για τις διαδημοτικές μετακινήσεις!

Σε ανάλυση των νέων μέτρων έπειτα από το σκληρό lockdown που ανακοινώθηκε για την Αττική προχωρά αυτή την ώρα ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ποιές μέρες ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 και ποιές από τις 21:00. Τι ισχύει με τις διαδημοτικές μετακινήσεις.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Στην εξειδίκευση των μέτρων που θα εφαρμοστούν από αύριο, ημέρα που η Αττική μπαίνει σε σκληρό lockdown μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, προχωρά αυτή την ώρα ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη,  Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς εξήγησε ότι η απόφαση για lockdown στην Αττική ελήφθη εξαιτίας δύο δεδομένων: της αύξησης των νοσηλειών και των μεταλλάξεων του ιού. «Η βεντάλια των περιορισμών ανοίγει και κλείνει ανάλογα με το επίπεδο συναγερμού» εξήγησε.

Σε συνέχεια του χθεσινού διαγγέλματος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη παρέχουν περαιτέρω διευκρινήσεις για το πως θα λειτουργήσουν ο δημόσιος τομέας, η τηλεργασία αλλά και για τις αλλαγές στον τρόπο μετακίνησης στην Αττική με γνώμονα το πλάνο του περασμένου Μάρτη.

Έτσι από αύριο θα ισχύουν τα εξής:

  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Μετακινήσεις

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας 21:00 – 05:00 τις καθημερινές
  • Απαγόρευση κυκλοφορίας 18:00 – 05:00 τα Σαββατοκύριακα
  • Μετακινήσεις με SMS για 6 λόγους

Όσον αφορά τις διαδημοτικές μετακινήσεις ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως δεν απαγορεύονται με την αποστολή SMS με τον κωδικό 6.

Lockdown-Αττική: Έτσι θα κινούνται τα ΜΜΜ

Ολικό lockdown ανακοίνωσε η κυβέρνηση λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, ανέλυσε ακόμα περισσότερο τα νέα μέτρα, που αφορούν την απαγόρευση κυκλοφορίας και τις κινήσεις των ΜΜΜ.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, τόνισε ότι οι πολίτες θα μπορούν να κυκλοφορούν ενώ τα ΜΜΜ έχουν πληρότητα που φτάνει στο 65%.

Από κει και πέρα, όσοι ταξιδεύουν με πλοία, αυτά θα πρέπει να έχουν πληρότητα 50%, ενώ αν διαθέτουν καμπίνες το ποσοστό ανεβαίνει στο 55%.

Όσον αφορά τις κινήσεις με ΙΧ, θα μπορούν να βρίσκονται ο οδηγός και δύο επιβάτες, ενώ το ίδιο θα ισχύει και στα ταξί.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ποιες μέρες μετά τις 9 και μετά τις 6. Τι ισχύει για τις διαδημοτικές μετακινήσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.