ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ποιοι κωδικοί SMS στο 13033 καταργούνται

Εμμέσως ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοινώνοντας την απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα από τη Παρασκευή, κατάργησε όρισμένους από τους κωδικούς που στέλνουμε με SMS στο 13033. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε απαγορεύεται η κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα μετά τις 9 μ.μ.. Η κυκλοφορία θα επιτρέπεται μόνο για εξαιρετικές περιπτώσεις όπως εργασία, θέματα υγείας και βόλτα με...
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ποιοι κωδικοί SMS στο 13033 καταργούνται

Εμμέσως ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοινώνοντας την απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα από τη Παρασκευή, κατάργησε όρισμένους από τους κωδικούς που στέλνουμε με SMS στο 13033.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε απαγορεύεται η κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα μετά τις 9 μ.μ.. Η κυκλοφορία θα επιτρέπεται μόνο για εξαιρετικές περιπτώσεις όπως εργασία, θέματα υγείας και βόλτα με το κατοικίδιο σε κοντινή απόσταση από την οικεία των πολιτών.

Συνεπώς, απαγορεύεται η ατομική άθληση ή η επίσκεψη σε ATM ή αγορά αγαθών από καταστήματα πώλησης τροφίμων που είναι ανοιχτά μετά τις 9 το βράδυ. Ετσι για παράδειγμα μετά τις 9 μ.μ δεν θα επιτρέπεται να κυκλοφορεί εφόσον στείλει τον κωδικό 2 για να παει στο περίπτερο.

Οι κωδικοί που δεν επιτρέπουν την κυκλοφορία το βράδυ θα είναι:

2.Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ), όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.

3. Μετάβαση στην τράπεζα, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή.

4. Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή συνοδεία ανήλικων μαθητών από/προς το σχολείο.

5. Μετάβαση σε τελετή κηδείας υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση, που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ποιοι κωδικοί SMS στο 13033 καταργούνται», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.