ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πώς θα πληρώνεται το πρόστιμο των 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγές στην απαγόρευση εξόδου, όπου κριθεί σκόπιμο ότι πρέπει να υπάρξουν, άφησε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου ενώ στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο θα πληρώνεται το πρόστιμο των 150€ για παραβάσεις. Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 τόνισε πως «Λειτουργεί επί 24 ώρες επιχειρησιακό κέντρο και σε περιφερειακό επίπεδο...
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πώς θα πληρώνεται το πρόστιμο των 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγές στην απαγόρευση εξόδου, όπου κριθεί σκόπιμο ότι πρέπει να υπάρξουν, άφησε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου ενώ στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο θα πληρώνεται το πρόστιμο των 150€ για παραβάσεις.

Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 τόνισε πως «Λειτουργεί επί 24 ώρες επιχειρησιακό κέντρο και σε περιφερειακό επίπεδο και στο στρατηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. Παρατηρούμε και καταγράφουμε τυχόν προβλήματα που υπάρχουν από την εφαρμογή των μέτρων και όπου χρειαστεί θα γίνουν παρεμβάσεις.

Το σημαντικό είναι οι πολίτες να δείξουν εμπιστοσύνη της Πολιτεία. Είναι κρίσιμη αυτή η περίοδος».

Αυτά είναι τα έγγραφα κυκλοφορίας

Πώς θα πληρώνεται το πρόστιμο των 150 ευρώ

Ως προς το πρόστιμο των 150 ευρώ, ο κ. Οικονόμου είπε ότι θα επιβληθεί στις περιπτώσεις εκείνες που υπάρχει παράβαση των συγκεκριμένων μέτρων και δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι αυτόφωρης διαδικασίας. «Τα πρόστιμα θα πληρώνονται με τη διαδικασία που πληρώνονται οι κλήσεις της τροχαίας για άλλες παραβάσεις» σημείωσε.

Σε ερώτημα πώς μπορεί να προσδιοριστεί η διάρκεια της εξόδου ενός πολίτη, για παράδειγμα για το σούπερ μάρκετ, ο κ. Οικονόμου είπε ότι σε όλα πρέπει να υπαρχει ατομική ευθύνη και λογική. «Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε την οικογένειά μας και τον συνάνθρωπό μας» ανέφερε.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πώς θα πληρώνεται το πρόστιμο των 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.