ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι ισχύει με τα take away και τα ντελίβερι

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύτηκαν σήμερα (24/10) τα νέα μέτρα προστασίας και αποφυγής της διασποράς του κορονοϊού. Σε αυτά αναγράφονται λεπτομερώς τι ισχύει με την απαγόρευση κυκλοφορίας στο διάστημα 00:30- 05:00.  Ωστόσο, πέρα από τους εργαζόμενους υπάρχουν και άλλοι σοβαροί λόγοι που μπορεί να μετακινηθεί κάποιος μετά τα μεσάνυχτα και αυτοί είναι λόγοι υγείας. Για...
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι ισχύει με τα take away και τα ντελίβερι

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύτηκαν σήμερα (24/10) τα νέα μέτρα προστασίας και αποφυγής της διασποράς του κορονοϊού. Σε αυτά αναγράφονται λεπτομερώς τι ισχύει με την απαγόρευση κυκλοφορίας στο διάστημα 00:30- 05:00. 

Ωστόσο, πέρα από τους εργαζόμενους υπάρχουν και άλλοι σοβαροί λόγοι που μπορεί να μετακινηθεί κάποιος μετά τα μεσάνυχτα και αυτοί είναι λόγοι υγείας. Για παράδειγμα θα επιτρέπεται να μετακινηθεί κάποιος για να μεταβεί σε κάποιο νοσοκομείο ή σε κάποιο φαρμακείο.

Βέβαια, το… παράδοξο είναι ότι με την ισχύουσα απόφαση επιτρέπεται κατά της ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας, το take away, δηλαδή η παραλαβή προϊόντων από τα καταστήματα εστίασης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι ισχύει με τα take away και τα ντελίβερι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.