ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ζευγάρι ηλικιωμένων πήγαινε για άθληση με… αυτοκίνητο!

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ένα από τα δεκάδες περίεργα που συναντούν οι αστυνομικές αρχές στην προσπάθειά τους να σταματήσουν στην αλόγιστη μετακίνηση πολιτών και την εφαρμογή του μέτρου καθολικής απαγόρευσης, ήταν ο έλεγχος που έκαναν οι λιμενικοί στο Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στον Βόλο. Οι 75χρονοι επιβάτες έδειξαν βεβαιώσεις που είχαν συμπληρώσει ότι πήγαιναν...
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ζευγάρι ηλικιωμένων πήγαινε για άθληση με… αυτοκίνητο!

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ένα από τα δεκάδες περίεργα που συναντούν οι αστυνομικές αρχές στην προσπάθειά τους να σταματήσουν στην αλόγιστη μετακίνηση πολιτών και την εφαρμογή του μέτρου καθολικής απαγόρευσης, ήταν ο έλεγχος που έκαναν οι λιμενικοί στο Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στον Βόλο.

Οι 75χρονοι επιβάτες έδειξαν βεβαιώσεις που είχαν συμπληρώσει ότι πήγαιναν για… σωματική άσκηση, ωστόσο το γεγονός ότι μετακινούνταν με το αυτοκίνητό τους ακύρωσε την δικαιολογία που είχαν γράψει στο σχετικό έγγραφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο: Ξύλο οπαδών Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ σε νοσοκομείο για κορονοϊό! (vid)

Όπως ήταν αναμενόμενο, στον καθένα από τους δυο ηλικιωμένους βεβαιώθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο ύψους 150 ευρώ και υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους, να αφήσουν το όχημά τους και να αθληθούν… πεζή!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ζευγάρι ηλικιωμένων πήγαινε για άθληση με… αυτοκίνητο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.