ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απάτη: Δείτε τι έκανε με σπίτια

Στη σύλληψη ενός άνδρα που είχε σκεφτεί μια αδιανόητη απάτη σε σπίτια ανυποψίαστων πολιτών, προχώρησε η Αστυνομία.
Απάτη: Δείτε τι έκανε με σπίτια

Απάτη: Πραγματικά απίστευτο είναι αυτό που σκαρφίστηκε ένας 66χρονος άνδρας στην Κυψέλη, καθώς παρουσιαζόταν σε σε ιδιοκτήτες σπιτιών ως δικαστικός λειτουργός, εκείνοι του έδιναν τα κλειδιά και έπειτα αυτός τα νοίκιαζε σε άλλους ανυποψίαστους πολίτες!

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του και σύμφωνα με την έρευνα που έγινε από τις αρχές, ο 66χρονος ως εκμισθωτής του διαμερίσματος κατάφερνε να αποσπάσει προκαταβολές ενοικίων δύο και τριών μηνών, ενώ αμέσως μετά εξαφανιζόταν.

Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου όμως γράφτηκε ο επίλογος αυτής της ευφάνταστης ομολογουμένως απάτης, κατά τη σύνταξη του μισθωτηρίου, συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλειδιά του συγκεκριμένου διαμερίσματος και μισθωτήριο ενοικίασης οικίας. Παράλληλα, σε βάρος του εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης και 41 καταδικαστικές αποφάσεις για απάτες, με συνολική ποινή φυλάκισης 62 χρόνια, 259 μήνες και 55 ημέρες.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απάτη: Δείτε τι έκανε με σπίτια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.