ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απάτη με τροχαία – Γιαγιά στη Θεσπρωτία οδήγησε στη σύλληψη σπείρας

Ηλικιωμένη «παγίδεψε» τους απατεώνες με τα τροχαία, με την Αστυνομία να επεμβαίνει και να περνάει χειροπέδες στους απατεώνες.
Απάτη με τροχαία – Γιαγιά στη Θεσπρωτία οδήγησε στη σύλληψη σπείρας

Απάτη με τροχαία: Μια ηλικιωμένη κυριά δεν την «πάτησε» και βοήθησε στα μέγιστα την Αστυνομία να προβεί σε σύλληψη σπείρας.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα «ξεσκέπασε» απάτη με τροχαία και βοήθησε στησύλληψη των απατεώνων. Αναζητούνται και συνεργοί.

Τέλος στην δράση μιας σπείρας απατεώνων που δρούσαν τις τελευταίες ημέρες σε περιοχές της Θεσπρωτίας, έβαλε μια 78χρονη γυναίκα. Δεν «τσίμπησε» το δόλωμα που της έριξαν όταν της τηλεφώνησαν ότι το παιδί της τραυματίστηκε σε τροχαίο και της ζήτησαν χρήματα, δήθεν για τα έξοδα της εγχείρησης.

Η ηλικιωμένη προσποιήθηκε ότι συμφώνησε να πληρώσει 15.000 ευρώ μιλώντας με τον άγνωστο που της συστήθηκε ως γιατρός. Μόλις έκλεισαν το τηλέφωνο ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία.

Όπως αναφέρει το corfutvnews οι άνδρες της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας καθοδήγησαν την 78χρονη και μόλις πήγε στο σπίτι της μια Βουλγάρα «εισπράκτορας» για να παραλάβει τα χρήματα, επενέβησαν και της έβαλαν χειροπέδες.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που συνεχίζεται για να εντοπιστούν οι συνεργοί της που έκαναν τις τηλεφωνικές κλήσεις προσποιούμενοι τους αστυνομικούς ή τους γιατρούς, προέκυψε ότι είχαν εξαπατήσει άλλη μια ηλικιωμένη στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, από την οποία απέσπασαν 2.000 ευρώ και κοσμήματα. Ενώ είχαν αποπειραθεί να αποκομίσουν άλλα 120.000 ευρώ από τουλάχιστον άλλες επτά απόπειρες απάτης.

Η Βουλγάρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. Συνεχίζεται η έρευνα της Ασφάλειας για την ταυτοποίηση των συνεργών της και την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων.

Στα… δίχτυα ηλικιωμένης «μαϊμού» τεχνικοί της ΔΕΗ!

Πιο… έξυπνη από τους δύο απατεώνες που προσπάθησαν να την ξαφρίσουν παριστάνοντας τους υπαλλήλους της Δ.Ε.Η., αποδείχθηκε μια ηλικιωμένη. Τους έδιωξε κακήν κακώς από το σπίτι της σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία και ειδοποίησε την Αστυνομία!

Οι δράστες ηλικίας 52 και 55 χρόνων συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς του τμήματος Αρεόπολης και της Ασφάλειας Σπάρτης.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι είχαν διαπράξει άλλες δυο απόπειρες απάτης σε βάρος ηλικιωμένων.

Διαβάστε ακόμη:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απάτη με τροχαία – Γιαγιά στη Θεσπρωτία οδήγησε στη σύλληψη σπείρας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.