ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεργία 18/2: Χάος στους δρόμους της Αθήνας

Χάος επικρατεί σήμερα (18/2) στους δρόμους της Αθήνας, λόγω της απεργίας που έχουν κηρύξει εκτός των άλλων και τα ΜΜΜ. Μάλιστα τα πράγματα έγιναν χειρότερα, με την απόφαση για κινητοποίηση εργαζομένων στα τρένα του ΟΣΕ και του Προαστιακού. Συγκεκριμένα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναφέρει σε ανακοίνωση της: «Λόγω αιφνιδιαστικής και απροειδοποίητης απεργίας του προσωπικού του ΟΣΕ δεν...
Απεργία 18/2: Χάος στους δρόμους της Αθήνας

Χάος επικρατεί σήμερα (18/2) στους δρόμους της Αθήνας, λόγω της απεργίας που έχουν κηρύξει εκτός των άλλων και τα ΜΜΜ.

Μάλιστα τα πράγματα έγιναν χειρότερα, με την απόφαση για κινητοποίηση εργαζομένων στα τρένα του ΟΣΕ και του Προαστιακού.

Συγκεκριμένα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναφέρει σε ανακοίνωση της: «Λόγω αιφνιδιαστικής και απροειδοποίητης απεργίας του προσωπικού του ΟΣΕ δεν εξασφαλίζεται η κυκλοφορία των τρένων. Έτσι παραμένουν ακινητοποιημένες οι αμαξοστοιχίες Αθήνα – Θεσσαλονίκη και ο Προαστιακός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος οι «πενταψήφιες» χρεώσεις στα κινητά

Τα προβλήματα έχουν αρχίσει από τις 7 το πρωί, ενώ όσο πάει γίνονται όλο και χειρότερα. Η κίνηση είναι πολύ αυξημένη στη λεωφόρου Κηφισού από τη Μεταμόρφωση μέχρι τον Ταύρο ενώ προβλήματα αντιμετώπιζαν οι οδηγοί στην κάθοδο της Κηφισίας, την κάθοδο της Μεσογείων, την Ηλιουπόλεως προς το κέντρο, την Αλεξάνδρας προς τον κόμβο των Αμπελοκήπων, την άνοδο της Συγγρού, την Βασιλίσσης Σοφίας και την Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Ακόμα θέματα υπάρχουν και στην Αττική οδό, στην οποία σημειώνονται καθυστερήσεις 5′-10′ από Λ. Πλακεντίας έως Λ. Κηφισίας προς Ελευσίνα, καθυστερήσεις 5′-10′ στην Δυτική Περιφερειακή Υμηττού από Πλακεντίας έως Λ. Κηφισίας και καθυστερήσεις 10΄-15΄ από Δημοκρατίας έως Κηφισίας προς Αεροδρόμιο.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απεργία 18/2: Χάος στους δρόμους της Αθήνας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.