ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεργία 2/10: «Παραλύει» η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Απεργία 2/10: Μετ’ εμποδίων σήμερα οι μετακινήσεις για το επιβατικό κοινό λόγω της 24ωρης απεργία, ως αντίδραση στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.
Απεργία 2/10: «Παραλύει» η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Απεργία 2/10: Μετ’ εμποδίων σήμερα οι μετακινήσεις για το επιβατικό κοινό λόγω της 24ωρης απεργία, ως αντίδραση στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Ακινητοποιημένα για όλο το 24ωρο θα παραμείνουν Μετρό, Τράμ, ηλεκτρικός , τρένα και ο προαστιακός.

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινηθούν μόνο από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, κάνοντας στάση εργασίας στην έναρξη της βάρδιας και τρεις ώρες πριν από τη λήξη της.

Επίσης, υπάρχει 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, αποφάσισαν τέσσερα ναυτεργατικά σωματεία, με αφορμή τις εργασιακές ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Έρχονται βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Παράλληλα, Ομοσπονδίες, συνδικάτα, το δημόσιο, οι γιατροί, οι πολεοδομίες, οι τραπεζικοί, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές και άλλοι κλάδοι θα πάρουν μέρος στη σημερινή 24ωρη απεργία.

Κλειστές θα είναι και οι τράπεζες ενώ για 24ώρες θα απεργήσουν και οι εργαζόμενοι στον Τύπο και τα ΜΜΕ.

Το κέντρο της Αθήνας θα βρεθεί σε «κόκκινο κλοιό», καθώς θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στο πλαίσιο της απεργίας.

Ειδικότερα, ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ και ΕΚΑ καλούν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση στις 11.00 π.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος. Το ΠΑΜΕ έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10.30 στα Προπύλαια.

Εκτός από τη συμμετοχή της στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ, η ΟΛΜΕ αποφάσισε να πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 4 Οκτωβρίου 2019 στη 1μμ στο Υπουργείο Παιδείας.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απεργία 2/10: «Παραλύει» η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.