ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεργία: Κανονικά κινούνται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Πέμπτη

Σήμερα Πέμπτη (15/10) οι χώρα κινείται σε απεργιακό «κλοιό», ωστόσο στις 24ωρες κινητοποιήσεις δεν συμμετέχουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Απεργία: Κανονικά κινούνται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Πέμπτη

Απεργία: Σήμερα Πέμπτη (15/10) οι χώρα κινείται σε απεργιακό «κλοιό» -λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει κηρύξει το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ- ωστόσο στις 24ωρες κινητοποιήσεις δεν συμμετέχουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και συγκεκριμένα τα σωματεία εργαζομένων σε ΟΑΣΑ και ΟΣΥ καθώς και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

Επομένως, κανονικά θα κινούνται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μετά την αναστολή της στάση εργασίας που είχαν προαναγγείλει οι εργαζόμενοι στις γραμμές 1, 2 και 3 του Μετρό, καθώς και στο Τραμ. Κανονικά θα γίνουν και τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παύλος Μελάς: Αποκαταστάθηκε το σπίτι Οικία του ήρωα Μακεδονομάχου (vid+pics)

«Μερική ικανοποίηση των αιτημάτων μας»

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Ηλίας Μανιατάκης, πρόεδρος εργαζομένων Τραμ, είπε ότι τα Μέσα θα κινηθούν κανονικά «επειδή υπάρχει μερική ικανοποίηση των αιτημάτων», ωστόσο αν και τα υπόλοιπα δεν ικανοποιηθούν εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί, θα προχωρήσουν σε νέες απεργίες.

Ο κ. Μανιατάκης ανέφερε ότι το επιβατικό κοινό προσαρμόζεται στα μέτρα περιορισμού της πανδημίας που ισχύουν στα ΜΜΜ.

«Όλοι είναι κανονικά με τις μάσκες τους και με τα μέτρα πρόληψης και προστασίας. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε όλες τις διαδικασίες έτσι ώστε το επιβατικό κοινό να είναι ασφαλές».

Σχετικά με τις ώρες αιχμής στα ΜΜΜ, ο πρόεδρος εργαζομένων Τραμ σημείωσε ότι γίνεται προσπάθεια να υπάρχουν περισσότερα δρομολόγια για να εξυπηρετείται καλύτερα το επιβατικό κοινό.

Την ίδια στιγμή, έχουν ξεκινήσει τα δοκιμαστικά δρομολόγια του Τραμ μέχρι την στάση «Βουλιαγμένη», ενώ υπάρχει αίτημα να ανοίξει και η γραμμή που πάει στο Σύνταγμα.

«Με το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει, μέχρι τα Χριστούγεννα θα φτάσει στο Σύνταγμα».

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απεργία: Κανονικά κινούνται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Πέμπτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.