ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεργία ΠΝΟ: 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων

Τι ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία
Απεργία ΠΝΟ: 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, ανακοίνωσε η ΠΝΟ και αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων για την Τετάρτη 18 Απριλίου.

«Με το σχέδιο υπουργικής Απόφασης του υπουργού Ναυτιλίας ανοίγει η κερκόπορτα για την άλωση των ενδομεταφορών από πλοία με σημαία τρίτου κράτους» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΝΟ και προσθέτει ότι «τα προβλήματα που αντιμετωπίζει o ναυτικός θεριεύουν και οξύνονται ακόμη περισσότερο με τις διαρκώς προωθούμενες νέες “ρυθμίσεις” και συνεχείς περικοπές», ανέφερε η ΠΝΟ η οποία αποφάσισε με 11 ψήφους υπέρ την 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να κλιμακωθεί η απεργία.

Υπενθυμίζουμε, πως η ΠΝΟ αντιδρά σε σχέδιο υπουργικής απόφασης του υπουργού Ναυτιλίας το οποίο δίνει το «δικαίωμα σε πλοία μεταφοράς εμπορευμάτων να έχουν την ελάχιστη στελέχωση (safe manning) πληρωμάτων».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απεργία ΠΝΟ: 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.