ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεργία: Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς σήμερα Τετάρτη 16/6

Απεργία σε όλη την Ελλάδα, με τον δημόσιο τομέα να παραλύει και τα προβλήματα να είναι αρκετά σε όλη τη χώρα για τους πολίτες.
Απεργία: Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς σήμερα Τετάρτη 16/6

Απεργία σε όλη την Ελλάδα, με τον δημόσιο τομέα να παραλύει και τα προβλήματα να είναι αρκετά σε όλη τη χώρα για τους πολίτες.

Σε απεργία μπαίνει το μεγαλύτερο κομμάτι του δημόσιου τομέα σήμερα, μετά από απόφαση που πάρθηκα στο βράδυ της Τρίτης από την ΑΔΕΔΥ.

Συγκεκριμένα, μόνο οι εκπαιδευτικοί και οι υπάλληλοι που εμπλέκονται με τις Πανελλαδικές εξετάσεις, δε θα συμμετάσχουν, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν οι μαθητές για ακόμα μία φορά.

Μετά τις αντιδράσεις για τις Πανελλαδικές, ακολούθησαν από τα συνδικάτα αλλεπάλληλες τροποποιήσεις των απεργιακών κινητοποιήσεων και των στάσεων εργασίας κατά του εργασιακού νομοσχεδίου που θα τεθεί σε ονομαστική ψηφοφορία το βράδυ στη Βουλή, προκειμένου να μη διαταραχθεί η ομαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς;

*Οι εργαζόμενοι σε ηλεκτρικό και τραμ πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 10 π.μ. έως τη λήξη της βάρδιας.

*Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ πραγματοποιούν τετράωρη στάση εργασίας από τη 1 μ.μ. έως τις 5 μ.μ.

*Οι εργαζόμενοι στο Μετρό πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 10 π.μ. έως τη λήξη της βάρδιας.

*Οι συρμοί του Προαστιακού Σιδηροδρόμου και οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα παραμείνουν ακινητοποιημένες από τις 12:00 έως τις 16:00.

Φυσικά θα γίνουν και συγκεντρώσεις τόσο σε Αθήνα αλλά και Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα, το ΠΑΜΕ έχει ανακοινώσει συγκέντρωση στις 10.30 π.μ. στο Σύνταγμα και στις 5 μ.μ. συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή. Η ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στις 11:00 π.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στις 18:00 στο Σύνταγμα, από κοινού με το ΕΚΑ.

Στον Πειραιά, τα συνδικάτα καλούν στις 10 π.μ. σε συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη και το απόγευμα στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

Από κει και πέρα στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε στις 11 π.μ. και στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου, ενώ απεργιακές συγκεντρώσεις και απογευματινά συλλαλητήρια θα γίνουν και σε δεκάδες πόλεις της χώρας.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ: Όταν το σήκωσε στην κατάμεστη Τούμπα!

Euro 2004: Όταν η Ελλάδα δεν «λύγισε» κόντρα στην πανίσχυρη Ισπανία (pics-vids)

Euro 2012: Ο Καραγκούνης στέλνει την Ελλάδας στους «8»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απεργία: Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς σήμερα Τετάρτη 16/6», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.