Μετρό: Στάση εργασίας από την Τετάρτη 26 Μαΐου

Σε απεργιακό κλοιό μπαίνει η χώρα την Τετάρτη 16/6 καθώς υπάρχει 24ωρη  απεργία της ΑΔΕΔΥ και του ΕΚΑ στην οποία μετέχουν και τα ΜΜΜ.

Σε απεργιακό κλοιό μπαίνει η χώρα την Τετάρτη 16 Ιουνίου καθώς υπάρχει 24ωρη  απεργία της ΑΔΕΔΥ και του ΕΚΑ στην οποία μετέχουν και οι εργαζόμενοι των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. 

Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι των ΜΜΜ μετέχουν στην απεργία της Τετάρτης (16/6)  με στάσεις εργασίας. ο λόγος που τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν «τραβάνε χειρόφρενο» τελείως είναι προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι μαθητές και οι μαθήτριες που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Οι εργαζόμενοι στο Μετρό (γραμμές 2 και 3) είχαν αποφασίσει αρχικά 24ωρη απεργία, ωστόσο τελικά αποφασίστηκε πως οι συρμοί θα λειτουργήσουν από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί, όπως ισχύει επίσης για τον ηλεκτρικό και το Τραμ.

Συγκεκριμένα αύριο:

  • Τα μέσα σταθερής τροχιάς, Μετρό (γραμμές 1, 2 & 3) και Τραμ, θα λειτουργήσουν από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί.
  • Λεωφορεία και τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας μεταξύ 13:00 – 17:00. Τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις 12:00, ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται γύρω στις 18:00 ή και αργότερα.
  • Οι συρμοί του Προαστιακού Σιδηροδρόμου αλλά και οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα παραμείνουν ακινητοποιημένες από τις 12:00 έως τις 16:00. Στο διάστημα αυτό δε θα εκτελούνται δρομολόγια, ενώ από την κινητοποίηση ενδέχεται να επηρεαστούν και προηγούμενα ή επόμενα δρομολόγια.

Θεσσαλονίκη: Στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Στο μεταξύ χωρίς λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα μείνει αύριο, Τετάρτη, από τη 13:00 έως 17:00 η Θεσσαλονίκη, καθώς το Συνδικάτο Εργαζόμενων θα συμμετάσχει στη στάση εργασίας που κήρυξε το ΕΚΘ.

Οι λεωφορειακές γραμμές θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Super League: «Ψηφίστε τον κορυφαίο του Άρη»

Η Εφές «απειλεί» τον Ολυμπιακό για Βεζένκοφ

Εμβόλιο AstraZeneca: Πώς μπορείτε να αλλάξετε τη δεύτερη δόση αν το επιθυμείτε (vids)

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο