ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεργία την Τετάρτη 16/6: Οι ώρες που λειτουργήσει το Μετρό – Πώς θα κινηθούν τα υπόλοιπα ΜΜΜ

Σε απεργιακό κλοιό μπαίνει η χώρα την Τετάρτη 16/6 καθώς υπάρχει 24ωρη  απεργία της ΑΔΕΔΥ και του ΕΚΑ στην οποία μετέχουν και τα ΜΜΜ.
Απεργία την Τετάρτη 16/6: Οι ώρες που λειτουργήσει το Μετρό – Πώς θα κινηθούν τα υπόλοιπα ΜΜΜ

Σε απεργιακό κλοιό μπαίνει η χώρα την Τετάρτη 16 Ιουνίου καθώς υπάρχει 24ωρη  απεργία της ΑΔΕΔΥ και του ΕΚΑ στην οποία μετέχουν και οι εργαζόμενοι των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. 

Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι των ΜΜΜ μετέχουν στην απεργία της Τετάρτης (16/6)  με στάσεις εργασίας. ο λόγος που τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν «τραβάνε χειρόφρενο» τελείως είναι προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι μαθητές και οι μαθήτριες που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Οι εργαζόμενοι στο Μετρό (γραμμές 2 και 3) είχαν αποφασίσει αρχικά 24ωρη απεργία, ωστόσο τελικά αποφασίστηκε πως οι συρμοί θα λειτουργήσουν από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί, όπως ισχύει επίσης για τον ηλεκτρικό και το Τραμ.

Συγκεκριμένα αύριο:

  • Τα μέσα σταθερής τροχιάς, Μετρό (γραμμές 1, 2 & 3) και Τραμ, θα λειτουργήσουν από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί.
  • Λεωφορεία και τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας μεταξύ 13:00 – 17:00. Τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις 12:00, ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται γύρω στις 18:00 ή και αργότερα.
  • Οι συρμοί του Προαστιακού Σιδηροδρόμου αλλά και οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα παραμείνουν ακινητοποιημένες από τις 12:00 έως τις 16:00. Στο διάστημα αυτό δε θα εκτελούνται δρομολόγια, ενώ από την κινητοποίηση ενδέχεται να επηρεαστούν και προηγούμενα ή επόμενα δρομολόγια.

Θεσσαλονίκη: Στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Στο μεταξύ χωρίς λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα μείνει αύριο, Τετάρτη, από τη 13:00 έως 17:00 η Θεσσαλονίκη, καθώς το Συνδικάτο Εργαζόμενων θα συμμετάσχει στη στάση εργασίας που κήρυξε το ΕΚΘ.

Οι λεωφορειακές γραμμές θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Super League: «Ψηφίστε τον κορυφαίο του Άρη»

Η Εφές «απειλεί» τον Ολυμπιακό για Βεζένκοφ

Εμβόλιο AstraZeneca: Πώς μπορείτε να αλλάξετε τη δεύτερη δόση αν το επιθυμείτε (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απεργία την Τετάρτη 16/6: Οι ώρες που λειτουργήσει το Μετρό – Πώς θα κινηθούν τα υπόλοιπα ΜΜΜ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.