ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεργία την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Απεργίες: Νέα ταλαιπωρία για τους Έλληνες πολίτες την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, μιας και οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις.
Απεργία την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Απεργία: Νέα ταλαιπωρία για τους Έλληνες πολίτες την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, μιας και οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Μετ΄εμποδίων θα κινηθεί το επιβατικό κοινό εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στην απεργία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, οι συρμοί σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό θα «τραβήξουν χειρόφρενο» για όλη τη μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό ατύχημα με λεωφορείο (vid)

-Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται μεταξύ 9:00 – 21:00 λόγω στάσεων εργασίας. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 10:00 π.μ. ενώ τα τελευταία δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τις 20:00.

Επίσης, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 οι εργαζόμενοι σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας μεταξύ 12:00 – 15:00.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απεργία την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.