ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεργιακές κινητοποιήσεις των σιδηροδρομικών την Πέμπτη και την Παρασκευή

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών προχωράει σε στάσεις εργασίας την Πέμπτη (7/6) και 24ωρη απεργία την Παρασκευή (8/6), αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ. Συγκεκριμένα την Πέμπτη θα γίνουν τρεις στάσεις εργασίας: 05.00 – 08.00, 13.00 – 16.00 και 21.00 – 24.00. Ενώ την Παρασκευή, τρένα και προαστιακός σιδηρόδρομος θα παραμείνουν ακινητοποιημένα, λόγω της 24ωρης απεργίας. Στην...
Απεργιακές κινητοποιήσεις των σιδηροδρομικών την Πέμπτη και την Παρασκευή

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών προχωράει σε στάσεις εργασίας την Πέμπτη (7/6) και 24ωρη απεργία την Παρασκευή (8/6), αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη θα γίνουν τρεις στάσεις εργασίας: 05.00 – 08.00, 13.00 – 16.00 και 21.00 – 24.00.

Ενώ την Παρασκευή, τρένα και προαστιακός σιδηρόδρομος θα παραμείνουν ακινητοποιημένα, λόγω της 24ωρης απεργίας.

Στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι κάνουν λόγο για «ξεπούλημα του σιδηροδρόμου και την παράδοση όλων των αξιόλογων περιουσιακών στοιχείων της χώρας, με σκανδαλώδεις όρους, στα χέρια ξένων “επενδυτών”».

«Ως σιδηροδρομικοί θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους να προβάλλουμε τις θέσεις μας για ένα σύγχρονο -ενιαίο- δημόσιο σιδηρόδρομο προς όφελος της κοινωνίας και της χώρας. Ζητάμε τώρα να σταματήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα του σιδηροδρόμου», όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων οι εργαζόμενοι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απεργιακές κινητοποιήσεις των σιδηροδρομικών την Πέμπτη και την Παρασκευή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.