ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη απάτη – προσοχή: Γιαγιά πέταξε 8000 ευρώ από το μπαλκόνι για μεταμόσχευση της κόρης της

Σε μια απίστευτη απάτη, μια γιαγιά πέταξε 8000 ευρώ από το μπαλκόνι για μεταμόσχευση της κόρης της!
Απίστευτη απάτη – προσοχή: Γιαγιά πέταξε 8000 ευρώ από το μπαλκόνι για μεταμόσχευση της κόρης της

Μια απίστευτη απάτη σκαρφίστηκαν ορισμένοι επιτήδειοι στο Αίγιο, προκειμένου να εξαπατήσουν μια άτυχη γιαγιά και να της αποσπάσουν ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό.

Πιο συγκεκριμένα η 86χρονη δέχθηκε λίγες ημέρες πριν γίνει πράξη η απάτη, ένα τηλεφώνημα που την ενημέρωσε για ένα σοβαρό τροχαίο με θύμα την κόρη της, που υποτίθεται πως τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάζεται άμεσα να χειρουργηθεί.

Η κόρη της ηλικιωμένης κατοικεί εδώ και ένα χρονικό διάστημα σε νησί, με τους δύο άνδρες που της τηλεφώνησαν να της συστήνονται ως γιατρός και δικηγόρος ενώ δεν δίστασαν προκειμένου να της αποσπάσουν χρήματα, να βάλουν και κάποια γυναίκα να της μιλήσει παριστάνοντας την κόρη της.

Η γιαγιά τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ για την υγεία της που έκλεισε ραντεβού με τους δράστες και πέταξε από το μπαλκόνι της μια σακούλα σκουπιδιών που περιείχε 8.000 ευρώ, όπως ακριβώς της είχαν ζητήσει.

Πάντως σύμφωνα με τις έρευνες που κάνει η Αστυνομία, ανακαλύφθηκε πως οι δύο άνδρες γνώριζαν καλά την οικονομική αλλά και την οικογενειακή κατάσταση της 86χρονης καθώς από την πρώτη στιγμή αναφέραν το νησί στο οποίο μένει η κόρη της ηλικιωμένης, γεγονός που την φέρνει πιο κοντά στα ίχνη των δραστών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτη απάτη – προσοχή: Γιαγιά πέταξε 8000 ευρώ από το μπαλκόνι για μεταμόσχευση της κόρης της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.