ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη καταγγελία: Μαθητής ζωγράφισε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και αποβλήθηκε!

Μία απίστευτη καταγγελία έχει δει το «φως» της δημοσιότητας με έναν μαθητή να αποβάλλεται επειδή ζωγράφισε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ!
Απίστευτη καταγγελία: Μαθητής ζωγράφισε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και αποβλήθηκε!

Μία απίστευτη καταγγελία έχει δει το «φως» της δημοσιότητας με έναν μαθητή να αποβάλλεται επειδή ζωγράφισε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ!

Σύμφωνα με στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Σερρών καθηγήτρια απέβαλε μαθητή γυμνασίου επειδή ο τελευταίος ζωγράφισε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει ο Πασχάλης Τόσιος (υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ) ένας μαθητής ζωγράφισε τον ήλιο, αλλά με πράσινο χρώμα. Αυτό ,κατά τη διάρκεια του μαθήματος καλλιτεχνικών στο γυμνάσιο της Σκοτούσσας Σερρών.

Κατά την καταγγελία, όταν η καθηγήτρια ρώτησε τον μαθητή της το λόγο που ζωγράφισε τον ήλιο πράσινο, ο μαθητής φέρεται να απάντησε πως είναι ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, η απάντηση αυτή φέρεται να έφερε και την αποβολή του μαθητή. «Η συμπεριφορά της καθηγήτριας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και οφείλει να δώσει εξηγήσεις» αναφέρει μεταξύ άλλων το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Σερρών.

Αναλυτικά η ανάρτηση στελέχους του ΚΙΝΑΛ:

«Μαθητής της β’ γυμνασίου στο μάθημα των καλλιτεχνικών σε εργασία ζωγράφισε τον ήλιο πράσινο. Σε ερώτηση της καθηγήτριας του γιατί χρωμάτισε τον ήλιο πράσινο, της απάντησε πως είναι ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Αυτή η απάντηση έγινε αφορμή να αποβληθεί από την καθηγήτρια του. Η συμπεριφορά της καθηγήτριας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και οφείλει να δώσει εξηγήσεις. Το περιστατικό συνέβη στο γυμνάσιο της Σκοτούσσας.

Υ.Γ Φαίνεται πως ήλιος του ΠΑΣΟΚ ακόμη κάποιους τους τρομάζει».

Σύμφωνα με το iefimerida.gr που επικοινώνησε με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι ο εν λόγω μαθητής αποβλήθηκε και ότι όντως σχεδίασε το σκίτσο.

Ωστόσο, ο διευθυντής του σχολείου φέρεται να είπε σε γονείς που ρώτησαν αν ισχύει το περιστατικό, ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος της αποβολής.

Σχολεία: Ξεκίνησαν ξανά τα γεύματα από ΟΠΕΚΑ – Ποιους μαθητές αφορά

Η διανομή ζεστών γευμάτων άρχισε στα δημοτικά, όπου συνεχίζεται η δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία, καθώς και σε ειδικά σχολεία.

Τις επόμενες ημέρες, η διανομή θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα σχολεία που παραμένουν ανοιχτά και έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΟΠΕΚΑ.

Από το σύνολο των ενταγμένων στο Πρόγραμμα 1.353 σχολικών μονάδων, σήμερα παραμένουν ανοιχτές 441.

Εκτιμάται ότι ως την Παρασκευή 12 Μαρτίου θα υπάρξει κάλυψη σε ποσοστό άνω του 70% επί των ανοικτών μονάδων.

Η διανομή γευμάτων για το τρέχον σχολικό έτος γίνεται καθημερινά σε 185.311 μαθητές, ηλικίας 6-12 ετών, σε 1353 σχολικές μονάδες και 74 Γεωγραφικά Τμήματα της χώρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτη καταγγελία: Μαθητής ζωγράφισε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και αποβλήθηκε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.