ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη πρόκληση από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός: «Εαν δεν σου αρέσει να πάτε σε ιδιωτική κλινική»

Απαράδεκτη και ανήκουστη απάντηση από τον επίσημο λογαριασμό του νοσοκομείου Ευαγγελισμός σε πολίτες που ασκούσαν κριτική για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν!
Απίστευτη πρόκληση από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός: «Εαν δεν σου αρέσει να πάτε σε ιδιωτική κλινική»

Το είδαμε κι αυτό στο ΕΣΥ. Επίσημο λογαριασμό νοσοκομείου στα social media, να απαντά υβριστικά και ειρωνικά. Στην προκειμένη περίπτωση το νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Οπως γνωρίζουμε στη google υπάρχει η δυνατότητα κριτικής από κάθε πολίτη που διαθέτει λογαριασμό στην πλατφόρμα για κάθε τοποθεσία, επιχείρηση, κρατικό φορέα κτλ. Στην κριτική σου έχεις της δυνατότητα να βαθμολογήσεις τις υπηρεσίες που σου προσφέρουν βάζοντας τον ανάλογο αριθμό αστεριών που επιθυμείς και παράλληλα, αν το επιθυμείς να γράψεις ή όχι και κάποιο σχόλιο.

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός που αξιολογείται από το κοινό με 3,2 αστέρια στα 5 (το καλύτερο) φαίνεται οτι δεν αρέσει η κριτική. Οπως μπορείτε να δείτε παρακάτω ένας πολίτης έχει βαθμολογήσει με 1 αστέρι (το μίνιμουμ δηλαδή) σχολιάζοντας μάλιστα αρνητικά, καθώς σύμφωνα με όσα συνάντησε, οι συνθήκες ήταν άθλιες.

«Η εικόνα της φρίκης. Είσοδος στα εξωτερικά ιατρεία χειρουργικό 6. Ούτε σε σταύλο. Προϊστάμενος, διεύθυνση δεν βλέπουν;» αναρωτήθηκε ο χρήστης.

Από κάτω υπάρχει και η «απάντηση απο τον κατόχου», προφανώς από τον άνθρωπο που χειρίζεται τον επίσημο λογαριασμό του νοσοκομείου. «Σε δημόσιο νοσοκομείο είσαι… Εάν δεν σουν αρέσει να πάτε σε ιδιωτική κλινική και να πληρώσετε όπως κάνουν όλοι στα δημόσια νοσοκομεία όλη της Ευρώπης και όχι μόνο… είμαστε οκ??», ήταν η θρασύτατη ανήκουστη και απαράδεκτη απάντησή που δόθηκε!

Να είναι κάποιος χάκερ; Δύσκολο γιατί για να μπορεί να απαντήσει επίσημα κάποιος υπάρχει διαδικασία μέσω της google προκειμένου για να πιστοποιεί την αυθεντικότητα του χρήστη, με αποστολή αλληλογραφίας στα κεντρικά κλπ. Οπότε τα συμπεράσματα δικά σας…

Nοσοκομείο Ευαγγελισμός: Δείτε παρακάτω το σχετικό σχόλιο και την απάντηση

Nοσοκομείο Ευαγγελισμός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτη πρόκληση από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός: «Εαν δεν σου αρέσει να πάτε σε ιδιωτική κλινική»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.