ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη «βόμβα» από Αθηνά Λινού για τα εμβόλια: «Δεν λέμε ποτέ την πλήρη αλήθεια στους ανθρώπους»!

Χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης ή απολογητικής διάθεσης, η Αθηνά Λινού παραδέχθηκε πως οι Έλληνες «ειδικοί» αποσιωπούσαν συστηματικά την αλήθεια για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων!
Απίστευτη «βόμβα» από Αθηνά Λινού για τα εμβόλια: «Δεν λέμε ποτέ την πλήρη αλήθεια στους ανθρώπους»!

Αθηνά Λινού: Απίστευτα πράγματα ακούστηκαν σε τηλεοπτική εμφάνιση της Αθηνάς Λινού στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, όπου – μεταξύ άλλων αδιανόητων δηλώσεων – η καθηγήτρια επιδημιολογίας και υπέρμαχος των εμβολίων παραδέχθηκε πως «δεν λέμε ποτέ την πλήρη αλήθεια στους ανθρώπους» σε σχέση με τα εμβόλια!

Στην τοποθέτηση της, η κα Λινού αρχικά παραδέχθηκε ξεκάθαρα πως η υποτιθέμενη (και πολυδιαφημισμένη) ανοσία που δήθεν πρόσφεραν τα εμβόλια, τελικά γίνεται «διάτρητη» από κάθε καινούρια μετάλλαξη: «κάναμε τα εμβόλια και εσείς και εγώ, άλλα ξεπερνιέται η ανοσία από την καινούρια μετάλλαξη», είπε στον Γιώργο Παπαδάκη ο οποίος προσφάτως είχε αυτοφασκελωθεί, επειδή έκανε πέντε εμβόλια και παρόλα αυτά νόσησε βαριά.

Στην συνέχεια η κα Λινού άρχισε να εμφανίζει μια «κρίση» ειλικρίνειας που άφησε ενεούς τους τηλεθεατές, προσθέτοντας σχετικά με τα εμβόλια πως «η εμπειρία και η πληροφόρηση που δίνουμε στους ανθρώπους είναι ανεπαρκής». Κατόπιν η καθηγήτρια επιδημιολογίας επιχείρησε να καλύψει την τραγική αναποτελεσματικότητα του εμβολίου με το κλασσικό – πλέον – αφήγημα του «νοσείς άλλα δεν πεθαίνεις»:

«Πρέπει να πούμε ότι ναι, μπορεί να νοσήσεις παρότι ξεπεράστηκε το εμβόλιο που είχες κάνει ή ότι ξανανόσησες, αν νοσήσεις θα το περάσεις εύκολα, δεν θα πεθάνεις», είπε συγκεκριμένα.

Ασφαλώς η διαβεβαίωση που δίνει η κα Λινού δεν ανταποκρίνεται καθόλου στην πραγματικότητα καθότι σύμφωνα με τα δεδομένα επιδημιολογικής επιτήρησης που απέστειλε ο ΕΟΔΥ στο ΣτΕ (και αποκαλύφθηκαν από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη), από τις 2 Αυγουστου του 2021 έως τις 2 Οκτωβρίου του 2022, το 42,78% όσων πέθαναν από κορωνοϊό είχαν εμβολιαστεί με 3 δόσεις.

Επιπλέον, εντός του τριμήνου από 13 Ιουνίου του 2022 έως και τις 11 Σεπτεμβρίου 2022 (σε μια εποχή που επικράτησε πλήρως η παραλλαγή Όμικρον), είχαμε 2652 θανάτους και οι 1919 από αυτούς ήταν πλήρως εμβολιασμένων ανθρώπων (το 72,6%). Άρα το αφήγημα «νοσείς άλλα δεν πεθαίνεις» έχει καταρριφθεί πλήρως. Και απορεί κανείς γιατί η κα Λινού συνεχίζει προκλητικά να επικαλείται ένα άτοπο επιχείρημα που χρησιμοποιήθηκε επί 2 χρόνια για να παραπλανηθούν εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών και να εμβολιαστούν, έχοντας λάβει την ψευδή διαβεβαίωση πως αν νοσήσουν δεν θα πεθάνουν.

Όμως η κα Λινού στην συνέχεια των δηλώσεων της, συνέχισε τις περίεργες αντιφάσεις. Ενώ ήδη είχε πει στους δημοσιογράφους πως «αν νοσήσεις δεν θα πεθάνεις» (μια γενική και απόλυτη διαβεβαίωση δηλαδή), στην συνέχεια πρόσθεσε ότι «το εμβόλιο ίσως προστατεύει ένα μικρότερο ποσοστό εμβολιασμένων»!

Ξαφνικά η απόλυτη διαβεβαίωση πως το εμβόλιο προστατεύει από τον θάνατο, γίνεται… περιορισμένη και με «ίσως»! Είναι σοβαρή επιστημονική ενημέρωση αυτή, για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα υγείας; Τελικά το εμβόλιο προστατεύει ή δεν προστατεύει από το μοιραίο; Ποιο είναι αυτό το «μικρότερο ποσοστό εμβολιασμένων» που καλύπτεται; Και γιατί ο πολίτης πρέπει να εμβολιαστεί και να εκθέσει τον οργανισμό του σε πιθανές σοβαρότατες παρενέργειες, για ένα εμβόλιο που «ίσως» τον καλύψει; Και αυτή η αποτελεσματικότητα τύπου… «κορώνα – γράμματα», για ποιο λόγο επιβλήθηκε μέσω υποχρεωτικότητας;

Εν συνεχεία ο Γιώργος Παπαδάκης αντέτεινε πως η εμπιστοσύνη του κόσμου χάνεται γιατί «φταίει η απολυτότητα (σ.σ. δηλαδή η κοροϊδία) των πρώτων μηνών που λέγανε ‘’κάντο και δεν πρόκειται να νοσήσεις ποτέ’’». Και κάπου εκεί η κα Λινού «πέταξε» μια απάντηση «βόμβα»: «Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί δεν λέμε ποτέ την πλήρη αλήθεια στους ανθρώπους»!

Το απίστευτο της υπόθεσης, ήταν πως η κα Λινού έκανε αυτήν την αδιανόητη δήλωση με χαμόγελο, χαλαρότητα και δίχως καμία διάθεση αυτοκριτικής! Χωρίς καμιά ντροπή και με την απεριόριστη άνεση του ακαταδίωκτου η καθηγήτρια επιδημιολογίας είπε κατάμουτρα στους πολίτες πως τους αποκρύφθηκε η πλήρης αλήθεια σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων! Ο πληθυσμός μιας ολόκληρης χώρας σύρθηκε εκβιαστικά να δεχθεί ένα πειραματικό σκεύασμα, και κάποιοι «ειδικοί» που προπαγάνδιζαν υπέρ αυτού, σήμερα λένε απροκάλυπτα πως σκόπιμα δεν αποκάλυπταν όλα τα δεδομένα. Και ουδείς αρμόδιος ασχολείται να ζητήσει εξηγήσεις για μια τέτοια εξαπάτηση μεγατόνων…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτη «βόμβα» από Αθηνά Λινού για τα εμβόλια: «Δεν λέμε ποτέ την πλήρη αλήθεια στους ανθρώπους»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.