ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη «βόμβα» για το ηλεκτρικό ρεύμα από τον Κώστα Σκρέκα – Ανοιχτό να μην δοθεί επιδότηση τον Απρίλιο!

Χαμός για το ηλεκτρικό ρεύμα, αφού μπορεί να σταματήσει τον Απρίλιο η επιδότηση του κράτους.
Απίστευτη «βόμβα» για το ηλεκτρικό ρεύμα από τον Κώστα Σκρέκα – Ανοιχτό να μην δοθεί επιδότηση τον Απρίλιο!

Νέα δεδομένα φαίνεται ότι μπορεί να έχουμε όσον αφορά το ηλεκτρικό ρεύμα, σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Σκρέκας.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας μίλησε στο 4ο Power & Gas Forum που πραγματοποιείται στην Αθήνα, λέγοντας αρχικά.

«Ο ευρωπαϊκός νότος και η χώρα μας έχουν πλεονέκτημα στην παραγωγή ενέργειας από τον ήλιο. Παράλληλα, είναι η πύλη εισόδου της ενέργειας από την Αφρική. Για να έχει η ΕΕ ενέργεια σε ανταγωνιστικές τιμές, θα πρέπει η Ευρώπη να στηρίξει την αναβάθμιση των διασυνδέσεων».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα τιμολόγια για το ηλεκτρικό ρεύμα, που βγήκαν για το μήνα Μάρτιο, ωστόσο μπορεί να μην έχουμε επιδότηση για τον Απρίλιο.

«Θα κρίνουμε αν χρειάζεται να προχωρήσουμε σε επιδοτήσεις τον Απρίλιο. Μπορεί ο επόμενος χειμώνας να είναι δύσκολος, οπότε πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι και νοικοκυρεμένοι ώστε να έχουμε τους απαιτούμενους πόρους», ήταν τα λόγια του.

Αν παρθεί αυτή η απόφαση, η κυβέρνηση θα βάλει ακόμα ένα βάρος στην πλάτη των πολιτών, δείχνοντας για ακόμα μία φορά το ελάχιστον ενδιαφέρον της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτη «βόμβα» για το ηλεκτρικό ρεύμα από τον Κώστα Σκρέκα – Ανοιχτό να μην δοθεί επιδότηση τον Απρίλιο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.