ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο μποτιλιάρισμα στην Εγνατία οδό στα διόδια στη Σκοτίνα! (vid)

Φορτηγά παραμένουν ακινητοποιημένα για χιλιόμετρα στα διόδια στη Σκοτίνα Πιερίας.
Απίστευτο μποτιλιάρισμα στην Εγνατία οδό στα διόδια στη Σκοτίνα! (vid)

Οι εικόνες που έρχονται από τα διόδια στην Σκοτίνα είναι απελπιστικές καθώς έχει σχηματιστεί μποτιλιάρισμα στην Εγνατία οδό μερικών χιλιομέτρων.

Η κακοκαιρία Ελπίς έδειξε τα δόντια της το τελευταίο 24ωρο ωστόσο ο κρατικός μηχανισμός παραμένει απών.

Στην Αθήνα δημιουργήθηκαν τεράστια προβλήματα. Η Αττική οδός είναι το θέμα της χτεσινής ημέρας με χιλιάδες πολίτες να μένουν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους όλο το βράδυ. Μάλιστα, η μισή Αττική έμεινε χωρίς ρεύμα λόγω προβλημάτων που δημιουργήθηκαν. Η χώρα βρέθηκε στο έλεος του χιονιά.

Ωστόσο, τα προβλήματα που εμφανίστηκαν στις συγκοινωνίες δεν περιορίστηκαν μόνο στην Αττική. Ακόμη και βορειότερα μέρη της χώρας, όπου δεν υπήρξαν τα ίδια έντονα καιρικά φαινόμενα και χιονοπτώσεις, έχουν επηρεαστεί από το χάος που επικρατεί.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες και στο βίντεο παρακάτω, στη Σκοτίνα Πιερίας και συγκεκριμένα στα διόδια που υπάρχουν έχει δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα με την τεράστια σειρά από σταματημένα Φορτηγά οχήματα να έχουν δημιουργήσει ένα μεγάλο μποτιλιάρισμα στην Εγνατία οδό.

Δείτε τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο μποτιλιάρισμα στην Εγνατία οδό στα διόδια στη Σκοτίνα! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.