ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο! «Επικήρυξαν» αθλητικούς συντάκτες στον Πειραιά (pic)

Ένα απίστευτο σκηνικό αντίκρυσαν οι περαστικοί την Τετάρτη (06/05) στους δρόμους του Πειραιά, οι οποίοι γέμισαν με αφίσες που είχαν ως πρωταγωνιστές τέσσερις αθλητικούς συντάκτες και έναν νομικό. Σχεδόν σε κάθε σημείο της πόλης του Πειραιά, όποιος έκανε τον περίπατό του θα μπορούσε να δουν αφίσες με πέντε «επικηρυγμένα» πρόσωπα. Στην αφίσα βρίσκονταν οι εξής:...
Απίστευτο! «Επικήρυξαν» αθλητικούς συντάκτες στον Πειραιά (pic)

Ένα απίστευτο σκηνικό αντίκρυσαν οι περαστικοί την Τετάρτη (06/05) στους δρόμους του Πειραιά, οι οποίοι γέμισαν με αφίσες που είχαν ως πρωταγωνιστές τέσσερις αθλητικούς συντάκτες και έναν νομικό.

Σχεδόν σε κάθε σημείο της πόλης του Πειραιά, όποιος έκανε τον περίπατό του θα μπορούσε να δουν αφίσες με πέντε «επικηρυγμένα» πρόσωπα.

Στην αφίσα βρίσκονταν οι εξής: Ο επικεφαλής του SDNA, Βασίλης Παπαθεοδώρου, ο εκδότης της Live Sport και παρουσιαστή των εκπομπών στο SDNA, Βασίλης Βέργης, ο Άρης Ασβεστάς που συμμετείχε στη συγκεκριμένη εκπομπή, ήταν στέλεχος του SDNA και σήμερα του Sport FM, με μακρά πορεία ετών στο δικαστικό και κυβερνητικό ρεπορτάζ, ο παρουσιαστής του Open και αρθογράφος στο SDNA, Κυριάκος Θωμαϊδη καθώς και ο νομικός Τάκης Μπαλτάκος.

Μια στοχοποίηση που μοιάζει με ευθεία επικήρυξη. Οι χαρακτηρισμοί, όπως θα δείτε, που αναγράφονταν στην αφίσα ήταν άκρως υβριστικοί.

Δείτε την αφίσα: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λυκαβηττός: «Πλημμύρισε» από κόσμο το πάρκινγκ (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο! «Επικήρυξαν» αθλητικούς συντάκτες στον Πειραιά (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.