ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο! Ετοιμάζουν lockdown για τους άνω των 65

Η κυβέρνηση σκέφτεται πολύ σοβαρά να κλείσει στα σπίτια τους τους ανθρώπους άνω των 65 ετών ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού. Το lockdown για τις συγκεκριμένες ηλικίες βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων και οι αρμόδιοι δεν αποκλείεται να το εφαρμόσουν άμεσα! Ήδη ξεκίνησε η προεργασία με πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος το οποίο αναφέρει...
Απίστευτο! Ετοιμάζουν lockdown για τους άνω των 65

Η κυβέρνηση σκέφτεται πολύ σοβαρά να κλείσει στα σπίτια τους τους ανθρώπους άνω των 65 ετών ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Το lockdown για τις συγκεκριμένες ηλικίες βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων και οι αρμόδιοι δεν αποκλείεται να το εφαρμόσουν άμεσα!

Ήδη ξεκίνησε η προεργασία με πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Lockdown στους 65άρηδες. Έρχονται πιο αυστηρά μέτρα. Βράζει η Αθήνα, σε 10 μέρες κρίνονται όλα.

Οι συστάσεις στις ευπαθείς ομάδες θα μετατραπούν σε απαγορεύσεις και θα επιστρέψει η χρήση των SMS εάν δεν αποδώσουν και οι νέοι περιορισμοί.

Μελετούν fast track γενικό λουκέτο στην Αττική για 15 μέρες για να περιοριστεί η εξάπλωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Στο κόκκινο η Αττική – Φέρνουν νέα μέτρα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο! Ετοιμάζουν lockdown για τους άνω των 65», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.