ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο: Έβρεξε πορτοφόλια στο Λαϊκό Νοσοκομείο

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου... έβρεξε πορτοφόλια.
Απίστευτο: Έβρεξε πορτοφόλια στο Λαϊκό Νοσοκομείο

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου… έβρεξε πορτοφόλια.

Απίστευτο: Μία αδιανόητη ιστορία από το «Λαϊκό» Νοσοκομείο στην Αθήνα, είδε το φως της δημοσιότητας προκαλώντας αίσθηση.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega, εργάτες κλήθηκαν στο νοσοκομείο για να επισκευάσουν έναν τοίχο λόγω της υγρασίας. Τη στιγμή που ένας εργάτης κούνησε την ψευδοροφή, τότε άρχισε να… βρέχει πορτοφόλια.

Έπεσαν 18 πορτοφόλια τα οποία ήταν κρυμμένα εκεί και φυσικά ήταν άδεια. Μέσα υπήρχαν τα έγγραφα των κατόχων τους αλλά όχι τα χρήματα. Προφανώς οι δράστες τα είχαν αρπάξει από τους ανυποψίαστους ασθενείς, επισκέπτες ή εργαζόμενους του νοσοκομείου τους τελευταίους μήνες και στη συνέχεια, προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο έπαιρναν μόνο τα λεφτά, κρύβοντας τα πορτοφόλια.

Το μυστικό τους ωστόσο αποκαλύφθηκε τυχαία από τους εργάτες και πλέον την πρωτοφανή υπόθεση έχει αναλάβει η αστυνομία.

Υπάρχουν υποψίες φυσικά ότι μπορεί να είναι κάποιος εντός του νοσοκομείου, καθώς υπήρχαν καταγγελίες για κλοπές, χωρίς να γίνεται εξιχνίασή τους μέχρι τώρα αφού κάποιος ήξερε πολύ καλά τους χώρους του κτιρίου.

Διαβάστε επίσης:

Οδηγός στα Χανιά φόρτωσε στο αυτοκίνητο ο, τι είχε και δεν είχε! (pic)

Πήρε από delivery τηγανιτό κοτόπουλο και της πήγαν αυτό!

Συγκίνηση! Ο Τσιτσιπάς έκλαψε στις δηλώσεις του! Όλα όσα είπε για τη μεγαλειώδη πρόκριση στον τελικό του Roland Garros

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο: Έβρεξε πορτοφόλια στο Λαϊκό Νοσοκομείο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.