ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο: Γυναίκα γέννησε στο ταξί!

Η γυναίκα μπήκε στο ταξί για να μεταβεί στο μαιευτήριο, αλλά δεν πρόλαβε να φτάσει, αφού έσπασαν τα νερά και γέννησε εκεί!
Απίστευτο: Γυναίκα γέννησε στο ταξί!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα το Σάββατο, όταν μία ετοιμόγεννη γυναίκα δεν πρόλαβε να φτάσει στο μαιευτήριο και γέννησε στο ταξί!

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν η γυναίκα μπήκε σε ταξί για να μεταβεί στο μαιευτήριο ώστε να γεννήσει το μωρό της.

Ωστόσο δεν πρόλαβε, αφού έσπασαν τα νερά στη διάρκεια της διαδρομής. Μαζί με την έγκυο ήταν και η κουνιάδας της. Ο οδηγός ταξί ανέλαβε το ρόλο του… μαιευτήρα και μάλιστα μαζί με την κουνιάδα έκοψαν τον ομφάλιο λώρο.

Βέβαια ειδοποιήθηκε και ασθενοφόρο ώστε να έρθει και να παραλάβει τη γυναίκα με το μωρό της, όμως επειδή καθυστερούσε, τους μετέφερε στο νοσοκομείο ένα περιπολικό που έσπευσε αμέσως στο σημείο.

Πρέπει να πούμε ότι η γυναίκα, η οποία γέννησε στο ταξί, έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, το οποίο όπως και η ίδια χαίρουν άκρας υγείας!

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του Open TV:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο: Γυναίκα γέννησε στο ταξί!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.