ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο: Η αστυνομία έκοψε πρόστιμο 900 ευρώ σε παντρεμένο ζευγάρι που μπήκε στο ίδιο ταξί (vid)

Απίστευτη κατάσταση με τα πρόστιμα, με τους αστυνομικούς να κόβουν 900 ευρώ σε παντρεμένο ζευγάρι που βρέθηκε στο ίδιο ταξί!
Απίστευτο: Η αστυνομία έκοψε πρόστιμο 900 ευρώ σε παντρεμένο ζευγάρι που μπήκε στο ίδιο ταξί (vid)

Έχουν αρχίσει και ξεφεύγουν τα πράγματα με τα πρόστιμα που κόβει η αστυνομία, με το τελευταίο που έγινε γνωστό να είναι πραγματικά εξοργιστικό.

Συγκεκριμένα, ένα παντρεμένο ζευγάρι που βρέθηκε στο ίδιο ταξί με προορισμό το αεροδρόμιο, δέχτηκε πρόστιμο που άγγιζε τα 900 ευρώ.

Δηλαδή, το ζευγάρι θα πρέπει να πληρώσει 600 ευρώ και άλλα 300 ο οδηγός που τους μετέφερε προκειμένου να βρεθούν στο αεροδρόμιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα θέρμανσης: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι το δικαιούνται!

Αυτό έγινε γνωστό στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», με το άνδρα να τονίζει ότι η κατάσταση αυτή είναι άδικη.

Μάλιστα, ανέφερε ότι είναι γελοίο να μοιράζεται το ίδιο σπίτι και το ίδιο κρεβάτι με τη γυναίκα του και να μην μπορεί να μπει μαζί της στο ίδιο ταξί.

«Γίνεται να μην μπορώ με την γυναίκα μου που μοιραζόμαστε το ίδιο σπίτι και το ίδιο κρεβάτι, να μπω σε ένα ταξί; Είναι λογικό; Να θέλουμε να πάμε στο αεροδρόμιο και να πρέπει να χρησιμοποιήσουμε δύο ταξί. Είναι άδικο», είπε χαρακτηριστικά ο σύζυγος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο: Η αστυνομία έκοψε πρόστιμο 900 ευρώ σε παντρεμένο ζευγάρι που μπήκε στο ίδιο ταξί (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.