ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο: Κλεισμένα τα ραντεβού στα κομμωτήρια, πριν καν ανοίξουν!

Ξεπερνάμε και την πλέον καλπάζουσα φαντασία. Ο κορονοϊός... χτυπάει κόκκινο και τα κομμωτήρια αναμένεται να αναστενάξουν!
Απίστευτο: Κλεισμένα τα ραντεβού στα κομμωτήρια, πριν καν ανοίξουν!

Ξεπερνάμε και την πλέον καλπάζουσα φαντασία. Ο κορονοϊός… χτυπάει κόκκινο και τα κομμωτήρια αναμένεται να αναστενάξουν!

Πότε; Όταν ανοίξουν! Πότε θα είναι αυτό; Κανείς δεν γνωρίζει, αλλά οι Έλληνες και οι Ελληνίδες φροντίζουν να πάρουν σειρά!

Καλά διαβάσατε. Ήδη τα ραντεβού στα κομμωτήρια είναι κλεισμένα για αρκετές ημέρες από την ημέρα που θα ανοίξουν. Χωρίς να γνωρίζουμε πότε θα ανοίξουν.

Αλλά τα ραντεβού είναι ραντεβού…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξανθός: «Είμαστε σε φάση ελεγχόμενης διασποράς του κορονοϊού» (vid)

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, όπως και σε άλλα πράγματα, κάποιοι επιχειρούν να βάλουν και… μέσο για να πάρουν καλύτερο ραντεβού.

Θυμίζουμε ότι τα κομμωτήρια ήταν από τα πρώτα καταστήματα που κλήθηκαν να κλείσουν, λόγω του covid-19. Με τους ιδιοκτήτες τους, όπως και άλλος επαγγελματίες, να πλήττονται ανεπανόρθωτα στο οικονομικό κομμάτι.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο: Κλεισμένα τα ραντεβού στα κομμωτήρια, πριν καν ανοίξουν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.