ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο κόλπο από διαρρήκτη για να γλιτώσει τη σύλληψη: «Έχω κορονοϊό»

Ένας διαρρήκτης, εκμεταλλευόμενος τη συγκυρία των ημερών, φώναζε πως έχει κορονοϊό προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη! Οι αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω να κάνει διάρρηξη σε μονοκατοικία σε προάστιο των Σερρών και πληροφορίες αναφέρουν ότι μόλις κατάλαβε ότι δεν μπορεί να διαφύγει άρχισε να βήχει και να φωνάζει. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκηνή από ταινία θρίλερ: Χτύπησε...
Απίστευτο κόλπο από διαρρήκτη για να γλιτώσει τη σύλληψη: «Έχω κορονοϊό»

Ένας διαρρήκτης, εκμεταλλευόμενος τη συγκυρία των ημερών, φώναζε πως έχει κορονοϊό προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη!

Οι αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω να κάνει διάρρηξη σε μονοκατοικία σε προάστιο των Σερρών και πληροφορίες αναφέρουν ότι μόλις κατάλαβε ότι δεν μπορεί να διαφύγει άρχισε να βήχει και να φωνάζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκηνή από ταινία θρίλερ: Χτύπησε γυμνή μέσα στην άγρια νύχτα την πόρτα αγνώστου (vid)

Οι άνδρες των αρχών δεν πτοήθηκαν, καθώς ήταν εξοπλισμένοι με γάντια και μάσκες, και τον συνέλαβαν μαζί με άλλα δύο άτομα, έναν άνδρα και μία γυναίκα, ενώ πάνω τους βρέθηκαν κοσμήματα αξίας 300 ευρώ.

Όπως προβλέπεται, ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σερρών, όπου διαπιστώθηκε πως δεν είχε συμπτώματα του ιού. Πρόστιμο 150 ευρώ επιβλήθηκε και στους τρεις συλληφθέντες.

Διαβάστε περισσότερο στο dikaiologitika.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο κόλπο από διαρρήκτη για να γλιτώσει τη σύλληψη: «Έχω κορονοϊό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.