ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aπίστευτο! Μέχρι και η Συρία που έχει πόλεμο έχει πιο φθηνό ίντερνετ

Κι όμως, η Συρία έχει πιο φθηνό ίντερνετ από την Ελλάδα!
Aπίστευτο! Μέχρι και η Συρία που έχει πόλεμο έχει πιο φθηνό ίντερνετ

H ακρίβεια στην Ελλάδα χτυπάει κόκκινο σε κάθε επίπεδο ακόμη και στο ίντερνετ με τους πολίτες της χώρας να το ακριβοπληρώνουν, τη στιγμή που ακόμη και η Συρία που έχει πόλεμο έχει πιο φθηνό!

Πιο συγκεκριμένα, στο Twitter κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες ένας χάρτης, ο οποίος δείχνει τον μέσο όρο της τιμής για το 1 GB ίντερνετ με τη χώρα μας να καταλαμβάνει ακόμη μια αρνητική πρωτιά.

Το ελληνικό ίντερνετ παραμένει στα χαμηλά στρώματα παγκοσμίως καθώς αποτελεί από τα πιο ακριβά στην Ευρώπη ενώ οι ταχύτητές του είναι από τις χαμηλότερες παγκοσμίως, με την χώρα να μένει πολύ πιο πίσω από τους βαλκάνιους γείτονές της.

Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική αρνητική είδηση για το ίντερνετ της χώρας μας που για ένα 1 GB κοστίζει 8,16, ενώ η Συρία που βιώνει πόλεμο βρίσκεται στο 7,15!

Δείτε τον χάρτη με το κόστος ίντερνετ ανά χώρα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Aπίστευτο! Μέχρι και η Συρία που έχει πόλεμο έχει πιο φθηνό ίντερνετ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.