Ομάδες ποδοσφαίρου Εθνική Ομάδα ΑΕΚ ΑΕΛ Απόλλων Σμύρνης Άρης Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος Βόλος Λαμία Ολυμπιακός ΟΦΗ ΠΑΟ Παναιτωλικός ΠΑΟΚ ΠΑΣ Γιάννινα Ιωνικός
menu

Απίστευτο: Ο Άδωνις Γεωργιάδης… αποθέωσε στο twitter τον καθηγητή Πανεπιστημίου που «εκβιάζει» φοιτητές να εμβολιαστούν!

Παντελής Λαμψιώτης
Απίστευτο: Ο Άδωνις Γεωργιάδης… αποθέωσε στο twitter τον καθηγητή Πανεπιστημίου που «εκβιάζει» φοιτητές να εμβολιαστούν!

Ο υπουργός Ανάπτυξης έγραψε «απλά κορυφαίος», αποθεώνοντας τον καθηγητή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου που απείλησε πως θα κόψει όσους φοιτητές δεν είναι εμβολιασμένοι!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποθέωσε τον καθηγητή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου που απείλησε πως θα κόψει όσους φοιτητές δεν είναι εμβολιασμένοι!

Με τις λέξεις «απλά κορυφαίος» επαίνεσε στο twitter ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, την αποκρουστική ανακοίνωση που έκανε ο καθηγητής Μοριακής Μικροβιολογίας στο Καποδιστριακό Πανεπίστημιο Γεώργιος Διαλλινάς, ο οποίος υποστήριξε πως οι ανεμβολίαστοι φοιτητές δεν πρέπει να κάνουν τον… κόπο να παρακολουθήσουν το μάθημα του, γιατί θα τους κόψει!

Ο κ. Διαλλινάς στην εκβιαστική ανακοίνωση του, ανέφερε πως αν οι φοιτητές επιλέξουν να παρακολουθήσουν το (προαιρετικό) μάθημα του, θα πρέπει απαραίτητα να είναι εμβολιασμένοι, αλλιώς σημαίνει ότι… «αγνοούν ή δεν αποδέχονται τη σημασία των εμβολίων»!

Και αυτήν την εξωφρενική κίνηση που δεν μοιάζει να προήλθε από Πανεπιστημιακό, άλλα από κάποιον «ιεροεξεταστή» μίας νέου τύπου «θρησκείας», ο οποίος απορρίπτει a priori κάθε έννοια υγιούς επιστημονικού διαλόγου, την αποθεώνει υπουργός της χώρας και μάλιστα αντιπρόεδρος της κυβέρνησης!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εκθειάζει έναν καθηγητή που αποκλείει από το μάθημα του φοιτητές για λόγους εξωπανεπιστημιακής συμπεριφοράς! Αφού ο εμβολιασμός των φοιτητών είναι καθαρά προσωπικό τους θέμα και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την εκπαίδευση τους στο Πανεπιστήμιο αυτή καθαυτή. Τέτοιες άκρως επικίνδυνες νοοτροπίες μας παραπέμπουν σε εποχές νόμου 4000, τότε που διωκόταν από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας ο… τεντιμποϊσμός.

Εκβιασμός… 

Ο εκβιασμός λοιπόν γίνεται αντικείμενο επαίνου από τους κυβερνώντες. Ένας τέτοιος καθηγητής που δεν έχει καμία θέση στα πανεπιστήμια, διότι ουσιαστικά απαγορεύει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, έκφρασης και έρευνας, γίνεται το πανεπιστημιακό… «πρότυπο» του Άδωνι Γεωργιάδη που φαίνεται πως αγαλλιάζει η καρδιά του, όποτε βλέπει να εφαρμόζονται τέτοιες πρακτικές φασισμού.

Ένας καθηγητής που αντιμετωπίζει με ακραίο ρατσισμό τους φοιτητές του, ανάλογα με το αν έχουν χρησιμοποιήσει ένα ιατρικό σκεύασμα, προκαλεί χαρά και θαυμασμό στον υπουργό Ανάπτυξης. Χαρά που παραβιάζονται οι νόμοι και το σύνταγμα προκειμένου να περάσει η κυβερνητική πολιτική!

Έχει ξεφτιλιστεί κάθε έννοια δημοκρατίας σε αυτή τη χώρα. Κορυφαία κυβερνητικά στελέχη τάσσονται ανοιχτά και με καμάρι, υπέρ του απάνθρωπου εκβιασμού πολιτών. Άλλωστε το βλέπουμε τόσους μήνες πως αυτή η κυβέρνηση λατρεύει τους εξαναγκασμούς και τους εκβιασμούς, άλλα το να το διατυμπανίζουν και τόσο ανοιχτά, όσο να ‘ναι προκαλεί και ένα σοκ…

Δημοφιλη Αρθρα