ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο! Ο Πορτοσάλτε ξεκίνησε τη λέξη «θυσία» για την Τραγωδία στα Τέμπη – Πλέον την αναφέρει και ο Μητσοτάκης

Τραγικό «φάουλ» από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τα ΜΜΕ να προσπαθούν να τον καλύψουν με διορθώσεις!
Απίστευτο! Ο Πορτοσάλτε ξεκίνησε τη λέξη «θυσία» για την Τραγωδία στα Τέμπη – Πλέον την αναφέρει και ο Μητσοτάκης

Το ξεκίνησε ο Άρης Πορτοσάλτε, το συνεχίζει τώρα και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην Τραγωδία στα Τέμπη είχαμε «θυσία» λοιπόν σύμφωνα με τους παραπάνω για να προχωρήσει σε καλύτερο δρόμο η χώρα! Μία θυσία 57 νέων ανθρώπων για να νοιαστούν οι κυβερνόντες να κάνουν τα βασικά τους καθήκοντα…

Η αρχή έγινε με τον ανεκδιήγητο Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ όπου δήλωσε ότι «Τα δυστυχήματα είναι θυσίες που βελτιώνουν τις υποδομές»! Από τον συγκεκριμένο βέβαια δε περιμένει κανείς κάτι καλύτερο καθώς η μόνη ουσία της ύπαρξής του φαίνεται πως είναι οι συνεχείς προκλήσεις.

Από τον πρωθυπουργό της χώρας όμως; Είναι δυνατόν ο κύριος Μητσοτάκης – γνωστός και ως «ανήξερος πρωθυπουργός» – να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για τη μεγαλύτερη τραγωδία επί εποχής της κυβέρνησής του με τεράστιες ευθύνες να βαραίνουν τον ίδιο και τους υπουργούς του; Άραγε αν βρισκόταν μπροστά του κάποιος γονιός θύματος των Τεμπών θα χρησιμοποιούσε τις ίδιες εκφράσεις;

Συγκεκριμένα, στην επίσκεψή του στο Μαρούσι ο πρωθυπουργός ανέφερε το εξής: «Η καλύτερη δικαίωση για τη θυσία αυτών των παιδιών είναι να εξασφαλίσουμε ότι αυτό το οποίο έγινε στα Τέμπη δεν θα ξαναγίνει ποτέ στη χώρα μας.»

Απίστευτη αναισθησία… Με μία κοπέλα ακόμη να αγνοείται και 57 οικογένειες να βρίσκονται σε σοκ από την ξαφνική, τραγική απώλεια των ανθρώπων τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους καθησυχάζει λέγοντας ότι «τα παιδιά τους θυσιάστηκαν για το καλό της χώρας».

Στο ίδιο μότιβο ακολούθησε μάλιστα και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος ανέφερε ότι η Τραγωδία στα Τέμπη δίνει την ευκαιρία στην Κυβέρνηση για ένα καλύτερο μέλλον!

Δείτε τις δηλώσεις τους:

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, τα ΜΜΕ φαίνεται πως καλύπτουν ακόμη τα νώτα του πρωθυπουργού με τη λέξη «θυσία» να έχει εξαφανιστεί από τους τίτλους και να αντικαθίσταται με τη λέξη «δικαίωση»:

Δείτε επίσης:

Αεροδρόμια: Αδιανόητες καταγγελίες για κενά ελέγχου – Θέλουν νέα Τέμπη;

Ασταμάτητος ο Άδωνις Γεωργιάδης – Εκλογοποιεί την τραγωδία στα Τέμπη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο! Ο Πορτοσάλτε ξεκίνησε τη λέξη «θυσία» για την Τραγωδία στα Τέμπη – Πλέον την αναφέρει και ο Μητσοτάκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.