ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο: Παραλία τίγκα στις μάσκες (pic)

Απίστευτο περιστατικό σε παραλία της Ελλάδας, όπου υπάρχουν δεκάδες πεταμένες μάσκες, αναπνευστήρες, βατραχοπέδιλα, έως και ρακέτες. Είναι φανερό ότι κάποιοι, μετά το πέρας της καραντίνας, μετέβησαν σε κάποια παραλία για να κάνουν το μπάνιο τους, αλλά δεν σεβάστηκαν τίποτα και πέταξαν τις μάσκες τους. Χρήστης του Facebook ανέρτησε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες στο προφίλ του και...
Απίστευτο: Παραλία τίγκα στις μάσκες (pic)

Απίστευτο περιστατικό σε παραλία της Ελλάδας, όπου υπάρχουν δεκάδες πεταμένες μάσκες, αναπνευστήρες, βατραχοπέδιλα, έως και ρακέτες.

Είναι φανερό ότι κάποιοι, μετά το πέρας της καραντίνας, μετέβησαν σε κάποια παραλία για να κάνουν το μπάνιο τους, αλλά δεν σεβάστηκαν τίποτα και πέταξαν τις μάσκες τους.

Χρήστης του Facebook ανέρτησε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες στο προφίλ του και τα σχόλια ήταν καταδικαστικά για τους ασυνείδητους συμπολίτες μας.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι οι είκονες δεν είναι ότι καλύτερο για την αισθητική των παραλιών και ενώ το σαββατοκύριακο θα είναι ανοιχτές οι οργανωμένες παραλίες και επισήμως για όσους θέλουν να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Δείτε φωτογραφίες

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο: Παραλία τίγκα στις μάσκες (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.